Marengit

Kokeilin aiolin valmistusta (katastrofi!), ja jääkaappiini jäi neljä ylimääräistä valkuaista. Ehkä vähän mielikuvituksetonta, mutta päätinpä kuitenkin tehdä niistä Marianne- ja turkinpippurimarenkeja joulupöytään. (Ja joudun muuten piilottamaan nämä pariksi viikoksi kaapin perukoille mieheni ulottuvilta, jotta niitä olisi tarjottavaksi vielä joulunakin.)


Pursottelun sijaan lätkin pelleille lusikalla epämääräisen muotoisia klönttejä, koska niiden ulkonäkö viehättää minua jostain syystä paljon näitä enemmän. Makua löytyy päälle ripoteltujen murusten lisäksi myös marenkien sisältä.

Aiolin tekokaan ei ole vielä kuopattu aie, vielä joku päivä lähden koitokseen uusin voimin...

Kommentit

Suositut tekstit