Maatuskasilmukkamerkit

Innostuin kokeilemaan monessa blogissa käytettyä kutistemuovia. Maatuskoista olen pitänyt jo pidemmän aikaa, mutta ennen tätä en oikein ollut keksinyt, missä niitä voisi käyttää. Näihin silmukkamerkkeihin ne sopivat kuin nenä päähän. Luovuuden kukkasetkin pääsivät valloilleen, sillä pitihän jokaiselle maatuskalle saada erilainen ulkoasu. 

Alkuperäisessä koossaan, n. 6 cm korkeita

Yksi reppana kärsi rei'ittämisvaiheessa pienen vahingon, reikä kun osui ennemmin päälakeen kuin otsaan. Valmiita merkkejä tuli siis vain neljä. Eiköhän niilläkin pärjää.

Koin muuten muutamia kauhunhetkiä maatuskoiden käpristellessä uunissa. Kuten alla olevasta kuvastakin näkyy, ne menivät RULLALLE! Olin ihan varma, että se oli nyt siinä, saankin maatuskarullia minikokoisten maatuskojen sijasta. Pohdin jo, voisikohan rullia käyttää helmiä, kun ta-tta-da-daa!: kaikkien odotusteni vastaisesti maatuskat oikenivat! Voi sitä riemun määrää, onnistuin sittenkin!

Uunissa

Kutistettuina, n. 1,5 cm korkeita

Tämä kutistemuovi oli toiselta puolelta kirkasta ja toiselta huurrettua. Piirsin huurretulle puolelle mustalla permanenttitussilla ja valkoisella geelikynällä.

Valmiit silmukkamerkit!

Kommentit

  1. Siis on kyllä mahtavat! Ei voi kun ihmetellä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Nämä oli kyllä tosi helppoja tehdä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit