Nalle Puh -kakku

Huitulaisen kokonaiset kuusitoista päivää nuorempi serkkupoika Miro täytti (tai oikeastaan täyttää huomenna) kaksi vuotta. Synkkäreitä juhlittiin eilen ja pöytään pääsi Nalle Puh -kakku, Miro kun fanittaa tuota keltaista karhuherraa. Itse en päässyt tänä vuonna juhlimaan, mutta jälkeenpäin kuulin, että kakku oli herättänyt ihastusta erityisesti lasten keskuudessa. Tällaisista uutisista tulee aina vaan niin hyvä mieli!

Kakun päällys ja yksityiskohdat on jälleen kerran tehty sokerimassasta. Sisällä oli kovasti kiitosta saanut banaani-suklaatäyte, ja sokerimassan ja kakkupohjan välissä eristeenä maitosuklaa-voikreemi.


Onnitteluhalit Mirolle tätäkin kautta!

Kommentit

 1. Mä oon aina halunnu oppia tekemään tollasia kakkuja!! Tai siis millasta toi kuorrute on ja miten sitä levitetään?? :D Voitko tehä jonku postauksen, missä ois kuvat vaihe vaiheelta :) Vai onks semmonen jo?

  pienileipuritytto.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistetäänpäs harkintaan tuollaisen ohjepostauksen tekeminen! :) Kuorrute on siis sokerimassaa, se kaulataan ohueksi levyksi ja levitetään ja painellaan sitten kakun päälle.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit