Orelma ja Alviina

Kun nyt kerran aloitettiin päivittämään täältä unohtuneita projekteja, jatketaan samalla linjalla. Nämä mekotkin valmistuivat jo loppusyksystä viime vuonna (ja näiden tänne päivittämisestä on siitä lähtien muistuteltu aika ajoin, nyt voit nukkua rauhassa, sisko!), aika pian Katariinan jälkeen, ja ohjeet ovat myös Mekkotehdas-kirjasta. Molemmat mekot on ommeltu koossa 86/92, mutta antaa kuvien puhua puolestaan.

Orelma oli mitoitukseltaan sen verran reilu, varsinkin tuon pääntien kohdalta, että menee käytössä varmasti pitkään... Olisin kuronut pääntietä kapeammaksi, jos olisin päässyt sovittamaan tätä Viivin päälle jo ompeluvaiheessa, mutta valmiin mekon purkaminen tuntui turhan työläältä. Tämä kangas löytyi Eurokankaan palalaarista hävyttömän halpaan hintaan, pääntien huolittelukaitale omista varastoista.Pöllöfanille pöllönappi


Ja sitten taas Alviina menee paremmin tunikasta. Pääntiekin on sopivamman kokoinen. Alviinan kangas on Eurokankaan puuvillapopliinia.Ja taas pöllönappi.

Kommentit

 1. Oli pakko tulla heti kurkkimaan tänne ja VITSI MITEN KIVA BLOGI TÄÄLTÄ LÖYTYIKÄÄN ;-) Ihania juttuja! Ja toi barbapallo.. voi ei! Jos mulla olis ollu tollanen pienenä niin olisin kyllä ollut ikionnellinen ja nimenomaan siis toi vaaleanpunainen! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista! Tuo barbapallo on kyllä ihana ja ihan Viivin lempileluja :)

   Poista
 2. Ooi, tosi sulosia tyttöjä ja ihania mekkoja! <3

  pienileipuritytto.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Viivi on kyllä niin söpö tyttö :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit