Vauvan Cupid-neuletakki

Neulomisintoni on ollut keväästä asti kadoksissa, kuten usein jostain syystä käy kesän korvalla. Monta työtä aloitin, tein vähän matkaa ja sitten purin. Tämäkin neuletakki ehti roikkua Pinterestissäni useamman kuukauden.


Ja sitten se into taas tupsahti jostain, ja hups vain, takki oli muutamassa päivässä valmis! Oikein hyvä tahti näin vilkkaan taaperon ja pienen vauvan äitinä, etten sanoisi. 


Nyt puikoilla on jo seuraava pieni työ. Neulominen tuntuu taas ihanalta ja rentouttavalta. Kai sitä kesäisin vaan tarvitsee hetken tauon, kun talvella tulee heiluteltua puikkoja niin ahkerasti.


Lankana tässä oli varastosta löytynyt DROPS Baby Merino. Takista tuli aika sopiva tuolle vastasyntyneen kokoiselle kuusiviikkoiselle, vaikka koon pitäisi olla 6-9-kuukautiselle. Vissiin lanka oli niin paljon ohuempaa ja minulla sen verran tiukka käsiala, että vaikutti kokoon. Mutta hyvä näin, saatiin hieno loppukesän ja alkusyksyn neuletakki!

Kommentit

  1. Voi, miten suloinen tekele! Mä niin haluisin tehdä jotain, mutta mun oikean käden ranne on ihan p****na, niin että sillä ei kyllä neulota mitää :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin minustakin! Mutta voi harmi :( Kannattaa varmasti kyllä parannella se ranne ihan kunnolla ennen kuin alkaa sitä rasittamaan, ettei vaan mene pahemmaksi. Varmasti tuntuu kurjalta jos on halu tehdä, mutta ei vaan pysty! Toivottavasti paranee pian!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit