Nakinlämmitin

Olen koittanut tehdä koiralleni villapaitaa vaikka kuinka monta kertaa, mutta joka kerran olen päätynyt turhautuneena purkamaan tekeleet valmiina tai puolivalmiina - ne kun eivät kerta kaikkiaan istu, tai sitten tuo ryökäle on onnistunut riisumaan ne päältään. Mäyräkoiran ruumis asettaa vaatteille muutamia haasteita; rintakehä on tosi leveä, etujalat lähes vartalon sivuilla, ja selkä on pitkä. Vihdoin löysin aivan täydellisen, erityisesti näille maastonakeille tehdyn ohjeen: wurstwärmer!


Olen aivan myyty! Paita istuu ihan täydellisesti Nuka-nakkini päälle. Tästä ei niin vain kiemurrellakaan ulos, hähää!


Suosittelen tätä kyllä lämpimästi kaikille mäyrä- tai muiden pitkulaisten koirien omistajille ja muulle lähipiirille! Ohje maksaa pari euroa, ja kaikki siitä saadut rahat menevät lyhentämättömänä Michiganin eläinpelastuspartiolle, mikä sekään ei ole lainkaan huono juttu!


Joko tän sais pois, pliiiiiis...

Kommentit

 1. Repesin otsikolle mutta syötävän sulosia kuvia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, nakinlämmitin on musta sopivampi nimitys kuin suoraan suomennettu makkaranlämmitin! Nuka on sellainen ikiliikkuja, että sain otettua kuvat vain herkulla houkuttelemalla (huomaa intensiivinen tuijotus), ja silti varmaan kolme neljäsosaa oli aivan heilahtaneita. Hyvä että edes muutama onnistui! :) Olis ollut kiva jos olisin saanut seisomiskuvankin, mutta kun tuo pösilö pistää pyllyn heti maahan kun namuja on näköpiirissä, josko ne vaikka saisi vähän nopeammin niin... :D

   Poista
 2. Meillä on kans välillä vähän haastavaa tuon ranskanbulldogin kanssa. Levee rinta, joka aukoo kaiken mahdollisen kiinnityksen liikkuessaan, ja neuleohjeet harvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun oli pakko alkaa ihan mielenkiinnosta kaivelemaan Ravelryä, ja löysin tällaisen! http://www.ravelry.com/patterns/library/francesca---sharkey Luulis että tätä se ei saisi avattua, kun napit ovat mahan sivuilla - ainakin ekassa kuvassa on ranskiksien päällä! :)

   Poista
 3. Apua en kestä! Kuinka suloinen voi olla! :-D Mä löysin pitkien etsintöjen jälkeen meidän Maunolle sopivan punaisen villapaidan, jee! Oon tilannut muutamaankin otteeseen erilaisista hyväntekeväisyyshuutokaupoista takkeja pikkuherralle, mutta aina ne on jostain kohtaa väärän kokoisia! Tilasin jopa mittatilauksena yhden fleece-puvun ja sekin oli väärän kokoinen (tosin tästä voin syyttää vain itseäni, en malttanut ottaa mittoja kovin tarkasti kun herra sinkoili kokoajan joka suuntaan.. )

  Onneksi nämä väärän kokoiset vaatteet saa aina helposti eteenpäin niitä tarvitseville ja nyt on Maunollakin oma villapaita, nyt kun vielä tulis vähän pakkasta että sitä pääsis käyttämään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten se voikin olla niin vaikeaa tuo koiranvaatteiden istuvuuden kohdilleen saaminen :D Tämän ohje meni kyllä visusti talteen! Enpä ole itsekään joutunut kertaakaan käyttämään Nukalla vielä paitaa ulkona, kun tuolla sataa vaan vettä... Nauratti, että on vuoden viimeinen päivä, ja käyn silti hakemassa postin pelkässä t-paidassa ilman palelua!

   Poista
 4. Ihana nakkin ja sen lämmitin. Kiva blogi muutenkin, jäänkin lukijaksi :). Sulla on täällä uskomattoman hienoja kakkuja, joskus kun itsekin oppis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos miten ihana kommentti! Pakko kyllä yhtyä mielipiteeseen, onhan tuo Nuka aikamoisen ihana :) Kakkuja tekemään vaan, sillä sen oppii!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit