Puolukka-jogurttipiirakka

Mikä siinä onkin, että aina lounaan jälkeen sokerihammasta alkaa kolottaa niin vimmatusti! Yleensä saan tämän pienen, sitkeän äänen hiljennettyä viimeistään isolla cappuccino-kupillisella, mutta eilen se mokoma ei suostunut vaikenemaan kahvin juonnista huolimatta. Akuutin tarpeen vuoksi ryhdyimme Huitulan (joka ei tosin eilisen parturireissun jälkeen ole enää ihan bloginimensä veroinen) kanssa leivontapuuhiin kaapista valmiiksi löytyvistä aineksista.


Tämäpä olikin mukavan yksinkertainen ja helppo resepti pyöräyttää tuon kolmevuotiaan kanssa! Äiti mittaili aineet, poika kaatoi kulhoon ja sekoitti. Resepti bongattiin täältä ja mustikat vaihtuivat puolukoihin, koska niitä oli (ja on edelleen) pakkasessa mustikoita enemmän.


Ihan superhyvää! Makeaa, kirpeää, raikasta. Omaan makuuni täytettä olisi kuitenkin saanut olla ehkä puolet enemmän (ei siis tuplamäärää, vaan puolet lisää). Tai sitten pohjaa olisi voinut esipaistaa muutaman minuutin, jolloin täytteen ja pohjan ero olisi ehkä säilynyt selvempänä... Mutta siis todella herkullista näinkin. Niin hyvin maistui, että söin tänään palasen aamupalaksi.


Ja hei, tänään on viimeinen päivä osallistua arvontaan, vielä ehtii!

Kommentit

 1. Näyttää superherkulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen testaamaan, se oli helppo ja ihana!

   Poista
 2. Oi vitsi tää näyttää kyllä hyvältä :-) Pakkasessa olis mustikoita, vadelmia, puolukoita ja punaherukoita ja mansikoita.. tekis mieli tehdä joku hyvä piirakka tänään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmmmnam niistähän saisi vaikka mitä herkkuja!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit