Jumissa

Blogissa on nyt jo vähän aikaa keskitytty enemmän leivontapuolen postauksiin ja tullaan keskittymään jonkin aikaa jatkossakin, koska tämä ei vaan tunnu valmistuvan millään, vaikka neulon joka ainoa päivä. Kerän kulumisesta päätellen se kyllä edistyy, mutta koska silmukoita on paljon, se ei juuri tunnu näkyvän itse työssä. Tylsää harmaata, mutta silti aika ihanaa. Villaa ja kashmiria.


Ja pakko myöntää, ettei sitä neulomisaikaa oikeasti kyllä ole kovin paljoa. Puoli riviä ehtii tehdä aina jossain välissä, sitten pitää taas mennä tekemään jotain tärkeämpää. Siitä voidaan syyttää näitä.

Huitulalla on en-tarvii-vaatteita -vaihe

Legot on nyt parasta mitä on. Molempien mielestä. Siellä ne leikkii vierekkäin, isoveli ja pikkusisko, toisilleen maailman tärkeimmät. Ja äiti vahtii vieressä, ettei pienimmät palat eksy pienemmän suuhun.


Olen ihan tyytyväinen, vaikka neulomisaikaa ei liikaa olekaan. Nurkan takana odottaa se hetki, kun saan taas istua rauhassa ja neuloa sydämeni kyllyydestä ilman, että kukaan tarvitsee mitään. Ja silloin voi olla, että tätä aikaa tulee ikävä.

Ja sitten muihin aiheisiin. Sisustusbloggaria minusta ei ikinä saa, mutta nämä verhot olivat viime syksyn paras sijoitus. Rakastun niihin jokaisena aurinkoisena päivänä uudestaan.


Myös nämä auringonpalvojat arvostavat kevättä.Varsinkin Nuka, sukkulakoira, joka hakeutuu aina lämpimimpään auringonläikkään.

Kommentit

 1. Ai vitsi, miekin voisin huolia tuollaiset verhot - tykkään Räsymatosta vaan niin paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin, ja varsinkin näissä väreissä! Pitkään mä niitä ihailin ja kyllä se aika kova kolaus oli kukkarolle, kun kaksi täyspitkää verhoa piti olohuoneeseen saada - mutta kerran se vain kirpaisi, eikä kyllä ole kertaakaan oston jälkeen harmittanut! :)

   Poista
  2. Juuri tuo kyseinen räsymatto on se ihanin. Ehkä vielä joku päivä itsekin annan lompakolle kirpaisun :)

   Poista
 2. Ihanan koiruli siellä. Tykkään myös tuosta verhosta, mutta se hinta! :/ Kyllä ne neuleet pikkuhiljaa valmistuu kun vaan jaksais neuloa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo kieltämättä aika hellyyttävä nakkimakkara. :) Mä olin katsellut tätä kangasta jo tosi pitkään sillä silmällä ja olin aivan kyllästynyt vanhoihin olohuoneen verhoihin. Kävin monta kertaa kangaskaupassa etsimässä jotain muuta verhokangasta, mutta ei mikään näyttänyt yhtä kivalta. Lopulta oli vaan repäistävä ja on ne kyllä niin ihanat, ettei harmita rahanmenokaan! Ja kyllähän se ennenpitkää joo valmistuu, mutta olisi kiva nähdä se edistyminen ihan konkreettisestikin. Varsinkin kun tein nyt itseni kanssa sopimuksen, että muuta ei neulota ennen kuin tämä on valmis. :)

   Poista
 3. Verhot ovat kyllä ihanat. Minä kans haluaisin satsata johonkin ihaniin mariverhoihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen niin tyytyväinen, että oman kokemuksen perusteella suosittelen ehdottomasti! :)

   Poista
 4. Noi verhot on kyllä aivan ihanat! Ja kuinka suloisia kuvia, etenkin tuo viimeinen ♥ Verhojen lisäksi ihastelin muuten tota kivan näköistä kaulapantaa, ootko tehnyt sen itse vai ostanust jostain? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaulapanta on minustakin aivan ihana ja täältä tilattu: https://www.etsy.com/shop/CollarsByDesign?ref=af_shop_listed_item Tosi hyvälaatuinen panta ja tuolla on kyllä runsaudenpula kauniista kuoseista, suosittelen! :)

   Poista
  2. Hihii, tää voisi olla Maunolla mainio: https://www.etsy.com/listing/153506779/the-mustache-in-black-and-white-dog?ref=shop_home_active_6

   Poista
 5. IIIK...ihana Nuka!!
  Meillä Ruuti (karkeakarvainen mäykky) makaa auringon paahteessa aivan samaoin naatiskellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taitaa olla joku mäykkyjen ominaispiirre, että siihen auringonläikkään pitää aina päästä! :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit