Viisivuotiaan Darth Vader -kakku

Tosi on, vaikka sitä ei näin ilmiömäisen nuorekkaasta ja parikymppisen sammumattoman hehkun näihin päiviin saakka säilyttäneestä äidistä millään uskoisikaan: esikoiseni täytti viikko sitten jo viisi vuotta! Viimeisen vuoden ajan Star Wars ja erityisesti Darth Vader on ollut Huitulan suosikkijuttuja maailmassa, ja kakkuaihetta ei tälläkään kertaa tarvinnut kovin kauaa miettiä. Aiempien vuosien värikkäistä kakuista on nyt siis saavuttu tällaiseen mustanpuhuvaan värimaailmaan. No, poikasen lempiväri on aina kysyttäessä ollut musta (okei, satunnaisesti musta ja turkoosi), ja jos Huitula saisi kokonaan itse päättää vaatteistaan, hän pukeutuisi päästä varpaisiin ja sormenpäihin asti mustaan. (Meillä meinasi tulla kriisi, kun serkulta peritty sadetakki on vaaleansininen, mutta onneksi sain myönnytettyä takin käyttöön uusien kurahanskojen avulla. Arvatkaa minkä väriset hanskat.)

Kakkuun palatakseni, meillä juhlittiin synttäreitä toissaviikonloppuna. Tarjolla oli myös ihanaa mustikkajuustokakkua, törkeän hyvää sitruunajuustokakkua, toscapiirakkaa, nakkipiiloja ja siskoni tekemiä piirakoita, mutta en taaskaan muistanut kuvata mitään niistä keskittyessäni juhlimiseen. DV-kakunkin meinasin unohtaa ja kuvat on räpsitty hätäisesti muutamaa minuuttia ennen vieraiden saapumista.

Luonnollisesti musta pöytäliina

Kakussa oli kaakaopohja, ja Huitulan toivomuksesta täytteenä suklaamoussea ja mansikkaa. Kuorrute on sokerimassaa ja hopeiset osat tuputettu jauhemaisella elintarvikevärillä.


Lulu-laadunvalvoja kävi tarkastamassa tilanteen

Meillä oli jälleen kerran ihanat juhlat ja päivänsankari oli lahjoistaan aivan haltioissaan. Kiitos vielä kaikille juhlijoille ja muuten muistaneille!

Kommentit

  1. Upea kakku, jälleen!!!! =) Toista itseäni kun näen kakkusi =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas kerran! :) Ainakaan minua ei haittaa yhtään! :D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit