Väliprojekti

Hei vaan kaikki ihanat ihmiset siellä! Pieni ihana on taas ollut hiljainen pitkän aikaa. Sepä johtuukin nyt tällä kertaa ihan siitä, että meillä on käynnissä tällainen pikku kesäproggis:Kyllä vaan, ostimme asunnon! Se, minkä piti olla vain pieni pintaremontti, laajenikin... vähän... vaan tuleepahan oman näköinen ja just sellainen kuin halutaan. Vähän seikkailuhenkeäkin tähän saadaan mukaan, sillä tulemme elämään ilman keittiötä elokuun puoliväliin asti...! Onneksi on kuitenkin jääkaappi ja mikroaaltouuni, ja kylpyhuoneesta saa vettä. Eikä saa unohtaa äitien ruokapalveluita, nekin onneksi pelaavat ihan parin kilometrin päässä.Neuleitakin syntyy ihan hyvään tahtiin, mutta huomaan että selkeästi haastavinta tässä on nyt se kuvaamisen vaikeus. Tai lähinnä se, että siihen kuluvan ajan käytän tällä hetkellä pakkaamiseen (tai sitten neulomiseen). Mutta kuten elämänohjeeni kuuluu: asioilla on tapana järjestyä. Eli kyllä se taas tästä, kunhan selvitään vielä remontin loppurutistuksesta sekä tietenkin sitten vielä muuttamisesta!

Kommentit

  1. Moikka! Oisko sulla jotain simppeliä lapasohjetta 2v lapselle? :) Netistä ei meinaa löytää ja en oikein luota niihi silmukka määriin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja anteeksi vastauksen venyminen! Valitettavasti ei ole suoralta kädeltä antaa, mutta luulisin Drops Designin tai Novitan sivuilta löytyvän?

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit