Oho hupsista

Huhuu!

Vieläkö siellä joku jaksaa päivystää?

Tahaton blogitauko päättyy ihan just nyt. Että moi vaan teille! Tuntuupa kivalta pitkästä aikaa kirjoittaa. Miten siitä tyhjän paperin pelosta saakin aina oman pään sisällä kehitettyä niin suuren mörön?

Tänä syksynä on tapahtunut ihan hirveästi ja oikeastaan ei sittenkään mitään kamalan suurta ja mullistavaa. Eniten aikaa on tietenkin vienyt tähän uuteen asuntoon tottuminen ja sen kodiksi laittaminen. Vaikka arjessa säilyi samat perusrutiinit samoine päiväkoti- ja työaikoineen, on tässä ollut toisaalta paljon myös uutta opeteltavaa. Uusi asuinalue, uudet naapurit ja koiranpissatusmaastot, totuttelu kerrostaloasumiseen kuuden vuoden luhti- ja rivitaloelämän jälkeen, uudet reitit töihin ja uusi päiväkoti, siellä uudet opettajat ja kaverit, ja Huitulalla alkoi eskari, joka tietysti toi mukanaan ihan uudet kuviot. Harjoittelemme asuntolainan kanssa elämistä ja ihan oman kodin laittamista. Tämän lisäksi meillä on taas ollut kiva syksyn sairastelukierre seuranamme toista vuotta peräkkäin. Tänä vuonna siitä olen tosin kärsinyt eniten minä ja lapset ovat onneksi säästyneet pahimmalta. Nyt alkaa vähitellen olla sellainen olo että ehkä se pahin kaaos on takana, tai sitten tähän alkaa vaan tottua.

Neulonut olen ihan kauheasti, töissä ja kotona, ja ommellutkin vähän. Valokuvannut en ole ollenkaan, ja nyt jälkiviisaana ottaa kyllä päähän, koska eihän täällä ole valoa enää yhtään. Välillä olen kipuillut myös niinkin pöljän asian kuin instagramhashtagien kanssa: onko minulla oikeus käyttää hashtagia #käsityöblogit, jos blogissa ei ole ilmestynyt yhtään uutta postausta kolmeen kuukauteen?

··.··.··

Kuitenkin! Heinä-elokuussa osallistuin jälleen kansainväliseen sukkavaihtoon (tällä kertaa onneksi vähän paremmalla onnella kuin viimeksi). Minun sukkani lähtivät tällä kertaa Saksaan. 


Malli sukissa on Tiina Kuun Arkadian Ulla ja lankana Vuorelman Veto. Kerä meni näihin ihan kokonaan. Sukkien kantapää on kekseliäästi rakennettu ja istuisi paremmin, jos sukkien koko olisi minulle sopiva.


Sukissa on takana sekä edessä kaunis palmikkokuvio. Etupuolen palmikko jakaa neulepinnan hauskasti sileään ja nurjaan neulokseen.


Kuten kuvistakin näkyy, minulle sukat ovat tosiaan aivan liian isot, mutta saajalleen onneksi juuri sopivat. 


Ensi viikonloppuna meillä juhlitaan KUUSIvuotiasta Huitulaa, käsittämätöntä. Juhlien suunnittelu on kovasti käynnissä ja kakunkin aihe jo viikkoja sitten valittu - tänä vuonna juhlitaan halloweenin merkeissä!

Kommentit

 1. Täällä ollaan! Ei tauot haittaa, välillä tarvii hengähtää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Just näinhän se on, kun välillä keskittyy johonkin ihan muuhun niin sen jälkeen se luovuuskin virtaa taas aivan eri tavalla.

   Poista
 2. Juu, täällä seuraillaan :D Onnea kuusivuotiaalle!

  VastaaPoista
 3. Aijai, onko edes maailman herkullisin väri Vedossa! Ja palmikko lämmittää ainakin mun sydäntä aina :)

  Itse en kehtaa kyseistä hästäkiä käyttää ellen ole ko. aiheesta vääntänyt päivitystä - ja sitähän ei ole täälläkään liian usein tapahtunut... Kuin myös tämä blogilistan lukeminen on jäänyt ihan unholaan! Mutta kun tuntuu ettei vaan ole aikaa muka enää tai jotain, mitä näitä hienoja tekosyitä nyt onkaan.

  Paljon onnea synttärisankarille sekä uudelle kodille ja arjen haasteille! Ja enää ei ole kahta viikkoakaan Tampereen messuille - eihän sitä tiedä vaikka kikatettas junassa jälleen :D. Tuhohan ne messut tulee lompakolle olemaan, mutta olkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No EIKÖ, tää on sairaan kaunis pinkin ja violetin sekoitus, syklaamiko se sitten on?

   Mä oon kyllä käyttänyt sitä kaikessa sellaisessa mikä jotenkin blogin sisältöön liittyy, en oo aatellut että mun olis siitä pitänyt blogata. Tässä mua mietitytti se blogin aktiivisuus.

   Kiitos onnista! :) Toivottavasti sulla on päivämäärät nyt oikein, koska kyllä siihen yli kaksi viikkoa on! Itse olen tänä vuonna menossa messuille jo perjantaina, ja olen jälleen säästänyt niitä varten koko vuoden jotta voi sitten hyvällä omatunnolla lähteä mopo käsistä, se kun karkaa lapasesta kuitenkin :D

   Poista
 4. Vau, upeat sukat! Kiitos ohjeen linkkaamisesta, nämä menevät kyllä toteutusjonoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle ihanasta kommentista! :) Tiina Kuun muutkin ohjeet kannattaa ehdottomasti kurkata!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit