Elsa-kakku

Kesäkuussa vietettiin Sipuliinan 3-vuotissyntymäpäiviä, tänä vuonna jo pari viikkoa etukäteen varsinaisen syntymäpäivän osuessa juuri juhannusaatolle ja uuden kodin remontin ja muuton painaessa siinä vaiheessa jo aika kovasti päälle. Toiveena Frozen-fanilla oli ylläriylläri Elsa-kakku. Elsa-nukke löytyi jo valmiina (on muuten kuulkaa ihan Yhdysvalloista asti Disney Shopista tuliaisiksi saatu), ja sain Sipuliinalta innostuneen luvan kuorruttaa sen kakulla ja sokerimassalla.

frozen elsa nukke kakku

Katselin ensin netistä muutamia inspiraatiokuvia ja tykästyin eniten tällaiseen malliin, jossa jalka pilkistää helman raosta ulos ja kädet ovat ylhäällä. Itselleni tulee asennosta heti mieleen ikoninen "Let It Go" -kohtaus.

Tämä on minusta niin upea kohtaus, että edelleen menee kylmät väreet katsoessa ja kuunnellessa, vaikka olen nähnyt/kuullut tämän jo hyvin monta kertaa.

frozen elsa nukke kakku

Elsa on minusta upea roolimalli pienille tytöille! Elsa ei tarvitse prinssiä pelastamaan itseään pulasta, vaan hänen täytyy itse kohdata ja voittaa omat pelkonsa. Tosi rakkauden tekoonkaan ei elokuvassa vaadita miestä ja suudelmaa, vaan sillä tarkoitetaankin sisarten välistä rakkautta. Olen käynyt tästä niin monta keskustelua, että minua taidetaan pitää yleisesti vähän friikkinä, mutta en välitä - olen niin onnellinen ja iloinen siitä, että rakastamani Disney haluaa nykyään luoda tyttärillemme myös vahvoja, itsenäisiä naisia roolimalleiksi.

frozen elsa nukke kakku

Kakun täytteistä minulla ei ole enää selkeitä muistikuvia... Olisiko mahdollisesti ollut suklaamoussea ja tuoreita mansikoita? Sen muistan, että jotain tosi hyvää se oli, ja työkaverini olivat onnellisia kun saivat loput...

frozen elsa nukke kakku

Sipuliina oli kakusta haltioissaan ja sehän on tietysti se pääasia. On aina yhtä hieno fiilis nähdä se onni ja ilo lapsen kasvoilla, kun hän näkee kakun ensi kertaa ja tajuaa että se on tehty juuri häntä varten. Jos siitä syystä ei näitä jaksaisi kerta toisensa näpertää, niin minkä ihmeen takia sitten?

Kommentit

Suositut tekstit