Star Wars LEGO -kakku

Olen joskus aiemminkin päivitellyt ajan kulumista ja nyt päivittelen jälleen. En käsitä, miten kummipoikani voi olla jo kuusivuotias - itsehän en nimittäin ole vanhentunut päivääkään siitä, kun pitelin nukkuvaa vauvaa tärisevillä käsivarsillani ristiäisissä... Kakkuaihetoiveet olivat suht selkeät; Star Wars-, Batman-, Teräsmies- tai Hämähäkkimieslegoja (vaikka kahdesta jälkimmäisestä ei ole taidettu legohahmoja vielä tehdäkään). Star Wars on myös tämän kummitädin suosikki, aihetta ei siis tarvinnut kauaa arpoa.

No, kakusta ei tullut ihan niin hieno kuin suunnitelmissani, koska eräs pieni nainen esitti erittäin voimakkaasti eriäviä mielipiteitään koko tekoprosessin ajan. Jouduin siis hylkäämään kaikki suunnitelmat legoaluksista, -hahmoista ja jopa kakun reunoille kaavailemastani Star Wars -logosta. Jokainen on vapaa tahollaan kokeilemaan kuinka helposti onnistuu sokerimassan kaulaus ja muotoilu 32-asteisessa keittiössä samalla toisella jalalla sitteriä hytkytellen tai vaihtoehtoisesti vauvaa kainalossa roikottaen. Näillä siis mentiin.


Kuorrute ja kaikki koristeet ennakkolahjapaketista löytyneitä legoukkeleita lukuunottamatta on tehty sokerimassasta. Täytteenä oli kinuskia ja suklaamoussea, synttärisankarin lemppareita.

Vielä kerran synttärihalit isolle eskarilaiselle! ♥

Kommentit

Suositut tekstit