Salaisuus paljastui!

Kun salainen neuleystäväni kertoi kesäkuun paketissa paljastavansa itsensä vasta myöhemmin, oletin tämän tarkoittavan vielä yhtä ylläripostikorttia tai -kirjettä. En todellakaan osannut odottaa ekstrapakettia. Olin aika hämmentynyt eilen saadessani paketin saapumisesta ilmoittavan tekstiviestin ja mietin jo, että mitähän nyt olen unohtanut tilanneeni. Pakettiautomaatista paljastuikin pieni pahvilaatikko, jonka päällä oli tutulla käsialalla kirjoitettu osoite. Olin liikkeellä bussilla lastenvaunujen kanssa ja päätin malttaa kotiin asti paketin avaamisen kanssa, mutta voin kertoa että koville otti ja pysäkiltä tultiin aikamoista ravia kotiin!


Laatikon avattuani olin niin otettu ja iloisesti yllättynyt, että meinasin oikeasti ruveta itkemään. Sisältä paljastui Cookie A.:n Suloisimmat sukat -kirja, kerä Louhittaren luolan Väinämöinen-lankaa värissä Suvi ja KnitPron hiilikuituiset sukkapuikot. Silmien kuivuttua sain luettua mukana tulleen kirjeen ja salaiseksi ystäväkseni paljastui blogiton Wiivuska. Voi sitä onnennaista tai -miestä, joka saa sinut ensi kierroksella pariksensa!


Kuvat on nyt otettu kännykkäkameralla, koska järkkäri on tällä hetkellä mökkeilemässä perheemme miespuolisten jäsenten mukana. Yritin parhaani mukaan saada kuvattua vyyhdin kauniita sävyjä - varsinkin vihreä vaihtuu upeasti sinivihreästä kellanvihreään - mutta eihän tällä jo muutaman vuoden ikäisellä luurilla meinaa oikein onnistua. Joka tapauksessa Wiivuskalle lämmin halaus ja suuret kiitokset tästä ensimmäisestä SNY-kierroksestani. Olen varmasti jatkossakin vaihdossa mukana ja suosittelen sitä lämpimästi myös kaikille muille neulojille! Ja lopuksi vielä vilpittömät kiitokset myös Heidi-emolle, joka jaksaa kerta toisensa jälkeen organisoida koko kierroksen!

Kommentit

 1. Ylläripylläri sen pitikin olla =) kirja olikin jo hetken odotellut postiin lähtöä mutta langan väri valinta oli vaikea joten päädyin tuohon ihan nimen takia kerta kesää mennään =) itteni oon tuupannut jo seuraajaksi sekä tänne että fb =)
  rauhallista jussia sinulle kaupunkiin.. =) täälläkin ollaan kotosalla ja vietellään rauhallista kotijussia kun viime vkl oli tyttären rippijuhlat ja seuraavat juhlat olis jo tulevana sunnuntaina.. hetkeksi siis hanskat naulaan ja makoilua sohvan pohjalla jos tuota vettäkin viskaa niinkuin on luvannut... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä kerran hurjasti sinulle. Jos vaan joskus innostut blogin perustamaan niin vinkkaile, minä olen heti ekana siellä seuraamassa :) Juhannus meni täällä hyvin rauhallisissa ja sateisissa merkeissä, ehdin aloittaa tuosta vyyhdistä jo kesäsukat ja saada toisen jopa valmiiksi. Meilläkin juhlittiin pikkusiskoni rippijuhlia juhannusta edeltävänä viikonloppuna ja ensi viikonloppuna onkin tyttären 1v-juhlat, hulinaa riittää. :) Ihanaa jatkoa sinulle, laita välillä kuulumisia! ♥

   Poista
 2. Kiitos sinulle osallistumisesta!

  Itsekin täällä herkistyin tekstiäsi lukiessa. Parisi on onnistunut niin ilahduttamaan sinua kuukausien aikana ja tämä paljastus piste i:n päälle.

  Rauhallista juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todella onnistunut! :) Kiitos ja kumarrus sinulle loistavan parin valinnasta!

   Poista
 3. Ihanan paketin parisi on sinulle vielä kasannut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, en todellakaan osannut tällaista odottaa! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit