Valokuvaajan valmistujaishuivi

Ystäväni valmistui media-assistentiksi erikoistumisalanaan valokuvaus. Reilu viikko ennen valmistujaispäivää keksin tehdä hänelle lahjaksi huivin. Alkoi armoton mallin ja saajalle sopivan langan etsintä, ja lopulta kävi niin että eihän se ehtinyt valmiiksi asti ennen juhlia.Laitoin kuitenkin paketin postissa seuraavalla viikolla ja kylkeen postikortin. Ilokseni kuulin, että ylläriposti oli lämmittänyt ystäväni mieltä.Löysin todella kauniin huivimallin ja valitsin langaksi upean kotimaisen Lanitium ex Machinan sukkalangan värissä Hades - minulle tuli heti mieleen Milla näistä väreistä. Lanka on 75 % villaa ja 25 % nylonia, eli lämmintä ja kestävää.Tämä käy sekä hartiahuiviksi että kaulahuiviksi. Malli on niin nätti, että voisin haluta itsellenikin samanlaisen! Tykkään aivan hurjasti tästä pitsin, sileän neuleen ja palmikoiden yhdistelmästä.Kuvia on nyt ihan älytön määrä, koska yksityiskohtiakin on niin paljon ja langan väritys vaihtelee niin paljon valon ja taustan mukaan.Viimeisenä pikku yksityiskohtana salaiselta neuleystävältäni saamani "hand made with love" -sydän, jolla saa kivan lisän lahjaneulomuksiin!


  ♥ Vielä kerran onnea Millalle - olet upea! ♥

Kommentit

 1. Täydellinen! tuo lanka on mahtavan värinen. En ole koskaan kuullutkaan kyseisestä langasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa tutustua Lanitium ex Machinaan, sieltä löytyy toinen toistaan upeampia lankoja. Multa löytyy vielä muutama vyyhti. :) Erityisen ihastunut olen Destinations-sarjaan!

   Poista
 2. Voi miten kaunis! :) Ei mikään ihme, että saaja tykästyi :)

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömän upea huivi ja sen värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Tuo huiviohje on kyllä todella kaunis! :)

   Poista
 4. upea huivi!!! pitäis itekin uskaltaa kokeilla huivin tekoa... tuo kyllä tosi kaunis malli!!! lankakin mystinen väriltään =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sny21

   Poista
  2. Kiitoksia! :) Kannattaa kyllä kokeilla, se on palkitsevaa! Ja nuo Lanitium ex Machinan langat ovat tosiaan aivan ihania ♥

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit