Bambihame

Marraskuisilla kässämessuilla siskoni ihastui tähän peurakankaaseen. En muista enää yhtään, miltä kojulta se poimittiin, näitä näkyi olevan myynnissä useammassakin paikassa. Lupasin tehdä siitä jotain pientä ihanaa siskontytölleni. Tämä on tehty samoilla ohjeilla kuin tämä Sipuliinan ankkurihame, mutta ilman pussihelmaa ja kapeammalla leveydellä. Viivin hame valmistui itse asiassa jo ennen ankkurihametta, pian messujen jälkeen, mutta lukuisten unohdusten jälkeen onnistuimme sovittamaan kuvaamisen vasta tämän vuoden puolelle!


Myös Viivin nukke sai jämäpaloista oman hameensa. Tämä on kuminauhojen ansiosta helppo pukea myös jäykälle nukelle.Samistelu tuntuu olevan ilmeisen kivaa!
Tällä kertaa sain kuvattua myös vyötärön takaosan. Edelleen se on mielestäni yksinkertaisen nerokas! Kiitokset jälleen Kukalle superista ohjeesta!

Kommentit

 1. Suloisia hamosia! Ensi kertaa täällä blogissasi, vaikuttaa niin kivalta, että liityin lukijaksi :) Ihania käsitöitä sinulla täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja lämpimästi tervetuloa! :)

   Poista
 2. Ihanat hamoset! :) Kyllä nyt kelpaa! Mun blogissa ois sulle haaste.. http://helyes.blogspot.fi/2015/02/ilahduta-bloggaajakaveria.html

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit