Ihan ekat junasukat

Saksalainen Skotlannissa asuva ystäväni kertoi kirjeessä odottavansa vauvaa! Halusin muistaa pienen perheen alkua jotenkin ja päätin ensimmäistä kertaa elämässäni tehdä junasukat. Ohje on varmaan jokaiselle suomalaiselle neulojalle tuttu juttu, mutta arvelin näiden olevan muualla vieraampia. Ja oikeassa olin: sain heti paketin saavuttua perille viestin, että sukat ovat ihanat eivätkä he olleet koskaan nähneet vastaavia! 

baby socks

Huomasin muuten vasta nyt kuvia siirrellessäni, että ylemmän kuvan taaempi sukka on vielä päättelyn jäljiltä nurinpäin, heh! Langaksi valikoin näihin viime SNY-kierroksella saatua Novita Nallea. Koko on varmasti iso vastasyntyneen jalkaan, mutta ajattelin näiden menevän elokuussa syntyväksi odotetulle vauvalle koko talven ajan. 

baby socks

Sukkia oli hauska neuloa ja ne valmistuivat kuin itsestään molemmat samalla kertaa samalla pyöröpuikolla. Toivottavasti ne lämmittävät hyvin pienen saajansa jalkoja, kun aika koittaa!

Onnea odotukseen Janalle ja Stephenille Congratulations Jana and Stephen
Herzlichen Glückwunsch Jana und Stephen

Kommentit

 1. ihanat..kai laitoit tarinan junasukista myös menemään sinne ystävälle?

  ihana väriset nämä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä laitoin :) Minustakin väri on tosi kiva, sopii oli vauva sitten tyttö tai poika!

   Poista
 2. Söpöt pikkusukat, minullakin juuri sama malli tulossa tyttären uudelle vauvalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on kyllä maailman paras vauvasukka! :)

   Poista
 3. Ihanat sukat :) Ja käytössä junasukat oon itse todennut käteviksi. Tai ainakin niistä muunnellut sukat. Pysyvät hyvin jalassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, mullakin on ollut muksuilla näitä lahjaksi saatuja käytössä ja on kyllä hyviä. Tykkään myös siitä että nää on niin pitkäikäiset, aluksi menee vähän rutussa ja sitten sileänä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit