27

Minun syntymäpäivääni ei ole varsinaisesti juhlittu enää moneen vuoteen, mutta koskaan ei ole liikaa syitä kutsua perhettä ja sukulaisia kakulle ja kahville. Siitä sain sitä paitsi hyvän syyn testata punaherukka-valkosuklaakakun reseptiä joululahjakirjasta. Oli muuten ihan törkeän hyvää!On jotenkin ihanaa olla tällaisessa vaiheessa parisuhdetta. Keskustelu miehen ja minun välillä:

Mies: Mitä haluat synttärilahjaksi?
Minä: Lahjakortin lankakauppaan tai johonkin ihanaan hoitoon.
Mies: Osta vaikka kuudellakympillä lankoja mistä haluat.
Minä: (naureskellen) No olisit voinut vähän enemmän panostaa!
Mies: Jos lähetän sulle ton viestillä WhatsAppissa, onko tarpeeksi panostettu? Siinä sulle lahjakortti!

Tein työtä käskettyä ja tilasin ihanuuksia Lanitium ex Machinalta.


Kaiken kaikkiaan oikein hyvä ja odotukset ylittävä syntymäpäivä. En todellakaan osannut odottaa lahjoja keneltäkään, mutta sain niitä monta, ja kaikki aivan ihania.


Valmiiden korikin on vähän tyhjentynyt, vaikka aika moni neulomus edelleen odottelee kuvaamista... Vähitellen alkaa valo lisääntyä ja monta kuukautta kadoksissa ollut kuvaushalu palata. Kai se taas tästä!

Kommentit

 1. Onnea sylintäydeltä! Oi, olipas ihana synttärilahja :) Mitä herkkulankoja! Ja tuo kakku! Nam! Blogipodtauksiasi odotellessa ;) Viime kuussa tulikkn käytyä muutama kerta ihan muuten vaan kuikuiltua että eikö tosiaan ole uusia postauksia tullut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentista, kylläpä tulikin hyvä mieli! Olen tosiaan potenut aikamoista (blogi)väsymystä tässä jo useamman kuukauden, toivon tosiaan tuon lisääntyvän valon tuovan vähän apuja tähän ongelmaan :) Kiva kuulla että täällä joku kaipailee ♥

   Poista
 2. Herkun näköinen kakku, ja vielä herkumpia lankoja! Onnea :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanan näköinen kakku, pakko kyllä kokeilla. Ja Onnea! Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, suosittelen kokeilemaan! :) Lämpimästi tervetuloa ja tulen varmasti!

   Poista
 4. Moi! Ihana blogi ja kakku! Seurailen tätä kun olen itsekin hulluna kutomiseen. Olen myös sattumalta käynyt työpaikallasi herkkuja maistelemassa. Vieläkö olet siellä töissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Vaihdan ensi viikolla työpaikkaa.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit