Sukkavaihtosukat

Viime kesänä osallistuin Facebookin Knitting Socks in Finland -ryhmän villasukkavaihtoon. Koska vaihtarikaverini asui Ruotsissa, missä on talvisin tarvetta paksummille villasukille, ja koska minulla oli korkkaamaton kerä oranssia seiskaveikkaa, joka kävi loistavasti useampaankin Niina Laitisen ihanista sukkamalleista, päädyin neulomaan September-sukat.


Omat sukkani valmistuivat ajoissa ja lähtivät matkaan lähes heti, kun ne sai elokuun alussa lähettää. Sitten jäinkin kutkuttavan jännityksen vallassa odottamaan minulle tulevia sukkia ja sitä, että vastaanottaja ilmoittaa sukat saapuneiksi.


Sitä sainkin sitten odottaa, odottaa ja odottaa. Lopulta sukkavaihdon järjestäjältä tuli tieto, että sukat ovat tulleet perille. Kuvaa niistä ei kuitenkaan koskaan tullut, eikä myöskään sukkapakettia minulle. Tästä jäi aika paha mieli, koska lähdin itse innoissani vaihtoon mukaan ja neuloin omat sukkani ajatuksella, ja näistä tuli mielestäni kauniit.Sitten unohdin koko asian. Yllättäen tammikuun alkupuolella postilaatikkoon oli ilmestynyt omituinen, muhkurainen kirjekuori vieraalla lähettäjän osoitteella. Kuoresta paljastui kauniit kirjoneulesukat ja postikortti, jossa kerrottiin näiden olevan lohdutussukat, kun en niitä alkuperäisiä koskaan saanut. Näistä sukista ei valitettavasti ole tämän parempaa kuvaa, mutta tässä ne lämmittävät ja lohduttavat jaloissani, kun kärsin oksennustaudista...


Tylsästä parista huolimatta aion osallistua sukkavaihtoon uudestaankin, toivottavasti paremmalla onnella! Kiitos vielä kerran Solille ihanasta lohdutusyllätyksestä!

Kommentit

 1. Ihania sukkia molemmat! Mälsää, että tuollaisia pareja sattuu kohdalle. Olisi reilua edes ilmoittaa itsestään jotakin ja pahoitella asiaa. Toivottavasti sairastelukierre teidän kodissa on jo helpottanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niinpä, sitä ihmettelin itsekin ettei minkäännäköistä ilmoitusta tai pahoittelua tullut. Vähän tuntuu helpottaneen, on tässä taidettu mennä reilu kuukausi ilman korvatulehdusta, mutta olihan tuossa tuo koko perheen kiertänyt oksennustauti... :D Kaikki sormet ja varpaat ristissä, ettei mitään nyt enää tulisi! :)

   Poista
 2. Jos lohduttaa, niin mulla kävi samassa vaihtoringissä ihan samoin mun parin kanssa :( Sukat oli mennyt perille, mutta kuvaa/kuittausta ei tullut. Aikansa odoteltiin mun sukkia, mutta ei näkynyt. Ryhmän yp sitten laittoi mulle lohdutussukat tulemaan ♡ Mutta onhan tuo aika kettumaista osallistua ja jättää sitten tekemättä oma osuutensa. Toivottavasti yp:jillä on muistissa nämä oharin tehneet, niin ens kerralla ei ainakaan samat "vedä välistä" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpa tylsää! :( Joo, kyllä mulle ainakin yp sanoi että eipä tarvii ensi vuonna osallistua näiden ohareita tehneiden, ja joku muutos sääntöihin kuulemma tulossa, jotta näiltä vältyttäisiin.

   Poista
 3. Mua ainakin nolottais olla vaan ölvinä sellanen osallistuja, joka ei hoida omaa osaansa hyvin. Eri asia sitten, jos syynä olisi jokin inhimillinen virhe tai muu poikkeus, mutta sellaisestakin olisi kovin kiva tietää, ettei tarvitsisi mieltään pahoittaa.

  Omat sukkasi on kuitennii hienot, toivottavasti näpäyttää :D. Ja saamasi lohtusukat on ihanan raikkaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Se tässä eniten ihmetyttää kun parista ei kuulunut pihaustakaan. Kiitos :)

   Poista
 4. Onpa herkullisia sukkia, varsinkin nuo ekat aivan ihanan väriset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tykkään väristä itsekin kovasti, se on kuin raikas mandariini!

   Poista
 5. Kauniit sukat teit! Ihanan väriset ja kauniit kuviot. Harmi, että sait noin kurjan vaihtarikaverin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin! Niinpä, mutta toivotaan parempaa onnea ensi kerralla :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit