Rokkenrolliautokakku

Uskomatonta kyllä, kummipoikani täytti jo neljä vuotta. (Itse asiassa jo heinäkuun lopussa, mutta löysin muka nyt vasta sopivan raon päivittää.) Autoihin menevän päivänsankarin toivomuksesta kakusta tuli "lokkenlolliauto", esikuvanaan Ford Galaxie 500 vm. 1972. Olin jälleen kerran liian optimistinen ajankäytön suhteen ja moni yksityiskohta jäikin sitten harmittavasti matkan varrelle. Tärkeintä on kuitenkin, että Joona itse piti kakusta paljon ja vilpitön "WAU!!"-huudahdus jäi lämmittämään tämän kummitädin mieltä pitkäksi aikaa!


Täytteenä kakussa oli kinuskimousse ja tuoreita vadelmia, kuorrute oli sokerimassaa ja maalaukset tehty hopeisella elintarvikevärillä.


Kommentit

  1. Siis aivan törkeän hienoja kakkuja olet tehnyt! Selasin kaikki nämä läpi ja pidin kaikista aivan mielettömästi. Tämä jäi eritoten mieleen, koska tiedän, että poikaystäväni rakastaisi tällaista kakkua. Jospa osaisin vääntää hänelle samantyylisen joskus (ystäväni suosiollisella avustuksella) O:)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos ihanasta kommentista! Tällainen autokakku on yllättävän helppo tehdä, varsinkin jos lähtee neliön mallisesta kakusta liikkeelle. Rohkeasti kokeilemaan vaan, ja neuvoja annan enemmän kuin mielelläni, jos niitä tarvitsee! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit