Brooklyn Blackout

Kyllä, jälleen kerran palaan tähän kakkuun! Ja se joka on tätä kerran maistanut, ei ihmettele. On se vaan niin hyvää. Tällä kertaa kakku oli serkkutapaamisemme kahvipöydän kruunu. Eikä muuten jäänyt paljoa jäljelle.

Resepti on siis luottokirjastani Leivonnaisia herkkusuille (joka on näköjään juuri nyt hurjassa alessa, suosittelen ehdottomasti kaikille! En saa tästä mainostamisesta mitään, tämä kirja yksinkertaisesti on suosikkini). Tämä on muuten siitä jännä suklaakakku, ettei siinä ole suklaata ollenkaan, mutta kaakaota valtavasti. Se on ihanasti tuhdin suklainen, ei ollenkaan liian makea, kuten suklaakakut valitettavan usein ovat. Kakussa on siis mehevä, kostea suklaapohja, jonka kahteen väliin levitetään suklaakiisseliä. Tein kakkupohjan puolitoistakertaisena, mutta kiisselin vain yksinkertaisena, ja sitä oli silti reilusti. 


Samalla kiisselillä kuorrutetaan koko kakku, ja lopuksi koko komeuden päälle taputellaan kakkumuruja. Oma kakkupohjani oli vähän liiankin kostea ja meni murusiksi jauhettaessa palloksi. Lisäsin sekaan muutaman Digestive-keksin ja johan alkoi toimia.

Kameran käyttöä pitää harjoitella, tarkennukset on välillä vähän missä sattuu.

Ja vähänkö tekis taas mieli. Vaarallisia tällaiset maanantaiaamun herkkupostailut! Taidan kuitenkin tyytyä ruisleipään, edes kondiittori ei syö aamupalaksi suklaakakkua...

Kommentit

 1. Olen syönyt kakkua aamupalaksi :D

  Ihanan näköinen kakku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kai sitä joskus itse kukin on haksahtanut... :D Tuo on kyllä niin hyvää!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit