Jessin ristiäiskakku

Ristiäis- ja nimiäiskakut ovat kyllä suosikkejani, niitä on ihana tehdä! On aina koskettavaa ja kunnia-asia päästä tekemään kakkua vauvan ensimmäiseen juhlaan. Tällä kertaa juhlapöytään toivottiin liila- ja valkosävyistä kakkua vauvakoristeella, kukilla ja lumihiutaleilla. Inspiraatiota haettiin tästä kuvasta.Minulla on vihdoin uusi kamera pelkän puhelimen kameran lisäksi, ja tiedossa taitaa jatkossa olla aikamoinen kuvatulva - oikealla kameralla nyt on vaan niin paljon kivempi kuvailla kuin puhelimella. Kuvien laadussa näkyy samantien huomattava ero, toivottavasti myös kuvaustaidot kehittyvät tässä vuoden edetessä!Kakussa oli täytteenä mustikkahilloke ja valkosuklaamousse. Kuorrute on vaahtokarkkimassaa, koristeet sokerimassaa ja nimi spritsattu pikeerillä.♥ Emmille ja Jerelle vielä lämpimät onnittelut ihanasta pienestä tytöstä ja Jessille suloisesta nimestä! ♥

Kommentit

 1. Ompa upea kakku!!! Ja ihana nimi pikkuselle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, minustakin tästä tuli tosi nätti! :)

   Poista
 2. Ihanan herkkä kakku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin - juuri pienelle tyttövauvalle sopiva!

   Poista
 3. Mie en vaan pysty tajuumaan et miten jotkut saa tämmösiä kakkuluomuksia tehtyä! :D Ihan uskomattoman nätti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) Useampi vuosi näitä on tässä tullut harjoiteltua!

   Poista
 4. Tää on kyllä tosi kaunis! :-)

  VastaaPoista
 5. Vau, tosi ihana kakku! Kiva löytää blogisi ja liityin lukijaksi. Taustalla sama ammatti ja nuori kotiäiti olen myös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, olipa kiva kommentti! Mun pitääkin käydä tutustumassa myös sun blogiin vielä paremmin, tänään bongasin sen haalarin ja sen perusteella vaikutti kyllä tosi kivalta! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit