Kesähattu

Sain tämän kuun SNY-paketissa niin kivan kesähatun ohjeen, että tartuin pitkästä aikaa virkkuukoukkuun. Aika pian muistin, miksi edellisestä kerrasta oli niin pitkä aika. Neulepuikot istuvat käsiini paljon virkkuukoukkua paremmin. Sisulla taistelin hatun valmiiksi asti ja hyvä niin, koska siitä tuli tosi kiva ja juuri sopiva Huitulan päähän.


Lankana käytin Novitan puoliksi kierrätyspuuvillaista Hankoa. Koristenauha on jotain jemmasta löytynyttä mysteerilankaa ja ommeltu muutamalla pistolla vain hatun taakse kiinni.


Ohje oli oikeasti tosi kiva, koska harkitsen tekeväni jopa itsellenikin isomman version, vaikka neulominen onkin paljon lähempänä sydäntäni. Sitä ennen täytyy kyllä ostaa joku parempi koukku, josko se vähän helpottaisi...


Kommentit

 1. Dodii! Hieno tuli! :) Ja näemmä sopivan kokoinenkin. Ihan hyvin voit jatkaa virkkausta ;) Mä voin suositella Knitpron sellaisia paksumpivartisia, soft grip -koukkuja :) Helpottaa mulla virkkaamisesta johtuvaa sormien kipeytymistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jo kattelin että Lankamaailmassa olis Knitpron koukut alennuksessa... Voisin harkita siellä pistäytymistä tai laittaa ehkä nettitilauksen vetämään... :)

   Poista
 2. Ihan mahtis! Pitääköhän tässä innostua virkkaamaan niin sais päheet hatut meijänkin pojille. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää oli kyllä tosi tosi kiva ohje, menee varmaan talteen. Tästä saisi helposti myös lierihatun, kun jatkaisi vaan reunaa tarpeeksi pitkälle ja tekisi ohuemmasta langasta!

   Poista
 3. Aivan ihana! Mitenkähän tuommonen onnistuis aloittelijan taidoilla... Täytyy ehkä kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä, ohje oli tosi helppo! :)

   Poista
 4. Tulipa siitä upea :) oon miettinyt josko itelle tekis, virkkausta taas hiukan palautellut mieleen :) sny21

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä, tämä oli tosi kiva ohje, kiitos! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit