Salaisen ystävän toukokuun paketti

Jälleen minua hemmotellaan! SNY:n paketti oli taas täynnä ihanuuksia. Laatikosta kuoriutui kirje, kolme tosi kivaa ohjetta, teepusseja, herkkuja koiralle ja kissalle, villalankaneuloja, nappeja ja viisi lankakerää. Kuvasta puuttuu pari lakua ja suklaapatukkaa, koska ne ehtivät jo parempiin suihin.


Lanka on minulle aivan uusi tuttavuus, BC Garnin Allino - puolet pellavaa ja puolet puuvillaa. Takuulla aivan täydellistä kesäneuleisiin! Värit ovat niin herkulliset, että sormet jo syyhyävät...


Ihanat puiset lammasnapit pääsevät hetkeksi aarrelaatikkoon odottamaan arvoistaan ohjetta, jotain erikoissöpöähän näille on keksittävä! Neulat tulevat myös tarpeeseen ja pääsevät heti testiin. Onnistuin nimittäin juuri hävittämään viimeisen tylpän kanavaneulani ja pari neuletta odottelee päättelyitä.


Nuka ei ihan tiennyt mitä ajatella purutikuistaan.


Hetken haisteltuaan koira päätti pureskelun sijaan kieriä niiden päällä - haju taisi siis olla mieleinen, kun se piti saada turkkiinkin...


Lulu sen sijaan osasi arvostaa lahjaansa enemmän.


Ja kaverin herkut kiinnostivat tietysti myös Nukaa enemmän kuin omat. Luonnollisesti.


Ei mennyt kauaa ennen kuin koko tikku oli tuhottu!


Ja kyllä se Nukakin tuolla nyt jauhaa omaa herkkutikkuaan. Piti ilmeisesti vain varmistaa, ettei olisi mitään vielä parempaa tarjolla.

Suurkiitos taas salaiselle ystävälleni! Ihania kevätkuvia laitoit kirjeessäsi - varsinkin siili vei sydämeni, aivan ihastuttava pihakaveri! Ihania kevätpäiviä myös sinulle sekä kaikille lukijoille, teitä on tullut lyhyen ajan sisällä monta uutta - kiitos teille seuraamisesta ja mielenkiinnosta, ja lämpimästi tervetuloa!

Kommentit

 1. Ooh.. mä aloin nyt kuolaamaan noita lankoja! Mulla on joskus ollut jotain lankaa, jossa on osa pellavaa ja se on ihanaa. Näissä sun kerissä on vielä täydelliset värit <3 Mulle on edelleen ihmeellistä, että on olemassa erilaisia neuloja. Mä kun käytän kaikkeen niitä ihan perus ompeluneuloja, kun muitakaan ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin nämä on ihania. Suunnittelen vähän jo kevyttä puseroa itselle, saa nähdä miten käy... Neulat toimii muuten ihan loistavasti, oli ihan superhelppo hoitaa päättelyt! :) Suosittelen lämpimästi!

   Poista
 2. Siis hurjan ihana paketti.
  Meidän elukat on kyllä niin nirsoja herkkujen perään, että ei ole niitä tarvinnut ostella. Ei kuitenkaan kelpaisi. Ainakaan kissalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Heh, meillä juuri toisinpäin, koira nirsoilee, kissa pahemmin ei. :D Kaikki ihmisten ruoka kyllä kelpaisi Nukalle, mutta omista "herkuistaan" on tarkka.

   Poista
 3. Ihanaa ja rentouttavaa vkl sinullekin =) Jään mielenkiinnolla odottamaan millainen paita langoista syntyy =) pähkäilin ja pähkäilin siellä eläinten ruokahyllyssä kun niin paljon vaihtoehtoja eikä minkäänlaista kokemusta tuotteista, mahdoin olla näky.. =D ajattelinkin että "riskillä" mennään kun ei tietoa lemmikkien mieltymyksistä ja päädyin "perusjuttuihin" =) sny21

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kiitos sähkiksestä =) kurkkasin sen pikaisesti viikko sitten puhelimella mutta en ehtinyt vastailemaan.. =)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit