Syksyn SNY-kierroksen eka paketti

Hartaan odottelun jälkeen postilaatikkoon oli tänään ilmestynyt paketin saapumisesta ilmoittava lappunen. Kipaisin postiin samoin tein ja hetken jonottelun jälkeen sain syksyn ensimmäisen SNY-paketin käsiini!


Kipitin kiireen vilkkaa takaisin autolle ja huristelin kotiin niin nopeasti kuin rajoitukset sallivat. Maltoin kuitenkin odottaa paketin avaamista kotiin saakka.


Paketin sisältö oli koottu viileneviä ja pimeneviä iltoja ajatellen. Tähtikuvioinen huopa pääsee uudeksi sohvakaveriksi edellisen peiton ollessa jo aika kärsinyt. Ja mikäs sen mukavampaa kuin vetää pehmeät pörrösukat jalkoihin viileänä iltana!


Nalle-langan väri on upea, syksyisen viljan tai sinapin värinen. Sukkaohje langalle on kuulemma vielä tulossa perässä. Helmet parini oli itse tehnyt ja toista suklaapatukkaa maistelen tässä samalla tätä kirjoittaessani, kyllä on se suolaisen ja makean yhdistelmä vaan toimii kuin häkä!


Olin juuri ajatellut tarvitsevani uuden vihkon käsityöideoita ja -merkintöjä varten, joten tämä sievä Enkelin eväspussi -vihko tuli kuin tilauksesta siihen tarkoitukseen. Söpö apinaheijastinkin pääsee varmasti käyttöön.


Kiitos parilleni piristävästä paketista! Jos yhden pienen toiveen saisin esittää toimituspaikkaa ajatellen: jos vain sinun on mahdollista lähettää paketit SmartPost-automaattiin, ottaisin ne mieluiten sinne! Se kun sijaitsee aika lailla lähempänä, on fiksummin auki eikä sinne tarvitse jonottaa. Automaatin sijainnin pitäisi löytyä saamistasi tiedoista.

Ihania, raikkaita syyspäiviä sekä Salaiselle Ystävälleni että teille kaikille muille!

Kommentit

 1. Ihana heijastin, muutenkin kiva paketti :)
  Sny haluaa pitää sinua näköjään vähän vielä jännityksessä ohjeen suhteen.

  VastaaPoista
 2. Todella ihana paketti.

  VastaaPoista
 3. Oi miten ajatuksella koottu paketti.

  VastaaPoista
 4. Ihana paketti =) ja kiitos tuosta ohje linkistä ystävällesi, talteen meni täälläkin =) Nautitaan viimeisistä(?) lämpimästä syyspäivistä =) ex-sny:si ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, mekin ollaan nyt nautittu täysin rinnoin ulkoilusta kun kohta ne huonot kelit taas alkaa :) ihanaa alkavaa viikkoa sinnekin!

   Poista
  2. kiitos =) tulemmekin huomenissa nuorimmaisen kanssa sinne teijän nurkille katsomaan sataako siellä vai paistaako ;)

   Poista
 5. Joo, ymmärrän kyllä! :) Kiitos ohjelinkistä, en itse asiassa nyt välttämättä sitten paperiversiota tarvitsekaan kun voin tuolta netistä sen katsella, eli älä ota stressiä siitä :) Toivottavasti myös sinulla on ollut leppoisa viikonloppu, ja ihanaa alkavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit