Anopin aikamatkustajasukat

Ihana anoppini neuloo paljon ja pitää myös meidän lasten villasukkavaraston täytenä. Hänen omia jalkojaan lämmitti silti vain yksi ja sama, jo parhaat päivänsä nähnyt vanha sukkapari. Harvemmin sitä tulee minunkaan neulottua itselleni (tämä taitaa olla ihan yleistä neulojien keskuudessa, vai mitä?), ja ajattelin siis tehdä anopilleni uudet villasukat jouluksi.


Omia jalkoja on ihan tuhottoman vaikea kuvata, varsinkin ilman kaukolaukaisijaa! On varmaan ohikulkijoilla ollut hauskaa katsella, kun vääntelin itseäni ihme asentoihin onnistuakseni sekä poseeraamaan että painamaan kameran laukaisijaa...


Nämä sukat aloitettiin kärjestä ja niiden kantapää on muotoiltu hauskasti kiilalla. Se istuu jalkaan oikein hyvin, vaikkei se nyt näissä kuvissa housujen päälle aseteltuna kunnolla näy. Lanka on ihanista ihanimman Ethereal Fibersin Nebula sock (80 % merino, 10 % nylon/polyamidi, 10 % kashmir) värissä Stop and Smell the Poopies (edelleen nämä vyyhtien nimet jaksaa naurattaa!). Unelmanpehmeää ja lämpöistä, toivottavasti myös käytössä kestävää lankaa.


Kommentit

Suositut tekstit