Huopatossupariskunta

Serkkuni toivoi huopatossuja itselleen ja joululahjaksi avovaimolleen. Käytin jälleen Lankahelvetin Hennan mainiota ohjetta, vaikka ainahan pitää vähän soveltaa. Näihin Issen tossuihin tein muutaman silmukan verran kapeamman varren ja pari joustinraitaa kietoutui palmikkoon. Varret ovat molemmissa Novitan 7 veljestä ja kärjet Jokea.


Molempiin tossuihin virkkasin kukkasen Dropsin Baby Merinon jämästä. Varren seiskaveikan ja kukan sävyero ei luonnossa ole ihan noin selvä kuin kuvassa.


Ja muutama helmi tietysti keskelle vähän vielä glamouria tuomaan. Näiden tossujen kärjet jäivät vähän suipoiksi, vaikka koitin vielä käsin vanuttaa. Täytynee jatkossa lopettaa kavennukset ja kiristää kärki jo hiukan aiemmin...


Toiveesta vielä pieni tägi mukaan.


Ja vielä serkkupojan omat tossut. Näissä mentiin vähän yksinkertaisemmissa ja miehekkäämmissä tunnelmissa. Varressa 1x1-joustin ja siinäpä se.

Laadunvalvoja kävi tarkastamassa kuvaustilanteen


Tämä onkin nyt tämän vuoden viimeinen postaus! Olen aiemminkin todennut tulevani kaikenlaisiin trendi-ilmiöihin yleensä vähän jälkijunassa (samoinhan kävi näiden huopatossujen kanssa) ja niinpä ajattelin pitää oman lankalaihikseni tulevana vuonna. Tänään olisi tarkoitus inventoida kaikki langat; keriä, punnita ja luetteloida joka ikinen kerä ja vyyhti kaikkein pienimpiä nöttösiä lukuunottamatta. Onneksi oma varastoni on vielä suhteellisen maltillinen, mutta riittää sitä hommaa tässäkin.

♥ ♥ ♥
Ihanaa uutta vuotta sekä lämpimiä jalkoja joka ikiselle lukijalle 
ja muuten vaan tänne eksyneelle!
♥ ♥ ♥

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit