Kummin päin -sukat

Vielä yksi neulottu lahja odottaa esittelyä, tämän sukkaparin jälkeen siirrytään tämän vuoden tuotoksiin. Olin todella ylpeä ja otettu, kun pian 14 vuotta täyttävä pikkuveljeni toivoi joululahjaksi villasukkia. Oletin automaattisesti toiveena olevan pleikkapeliä tai muuta vastaavaa, jota voisi kuvitella teinipojan listalta löytyvän, mutta ei - villasukat! Ilman muuta ne piti sitten tehdä. Lisätoiveena oli vielä vaalean- ja tummansiniset raidat. Ajatus perusraidasta ei nyt itseäni inspiroinut, ja muistinkin sitten nähneeni Kerällä-kirjassa Jonna Hietalan suunnittelemat hauskat raitasukat.


Ensimmäisen sukan valmistuttua aprikoin hetken ja kysyin Facebookin villasukkaryhmässäkin neuvoa, tekisinkö toisen sukan samalla vai päinvastaisella raidoituksella. Lopulta valitsin riskittömimmän vaihtoehdon. Jouluaattona iski ohikiitävän hetken kestävä harmitus, kun pikkuveli totesi sukat paketista kuorittuaan, että näähän olis olleet hauskat eriparisinakin. No, ensi kerralla...

Lankana on Novitan Nalle. Näissä kuvissa sukat ovat ehtineet olla jo pari viikkoa käytössä, kun joulutohinoissa unohdin kuvailun kokonaan, enkä saanut kuvattua niitä ennen paketoimista, koska meiltä kotoa ei löytynyt sopivan kokoista jalkaa malliksi. Pientä nukkaantumista ja kevyttä lörpsähtämistä on siis jo havaittavissa, mutta eikös juuri ne käytönjäljet ja käyttökerrat tee omista sukista ne kaikkein rakkaimmat?

Kommentit

 1. Oon tätä mallia ihastellu pitkään. Lopputulos on aina niin kivannäköinen. Ei vaan vieläkään oo omille puikoille hypänny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tällä saa kyllä perusraita jotenkin ihan uuden twistin! :)

   Poista
 2. Hienot sukat näilläkin väreillä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit