Lankalaihis 2015: 1/12

On tammikuun viimeinen päivä ja tämän vuoden lankalaihiksen ensimmäisen välietapin aika! Alku näyttää osaltani hyvin lupaavalta. Tammikuussa en ostanut enkä saanut yhtään lankaa. Pyrin löytämään kaikkiin projekteihini langat ensisijaisesti omasta varastostani ja yritän lähteä neulomaan ennemmin langan kuin ohjeen perässä. Ensimmäinen välietappi näyttää erittäin hyvältä, reilusti yli puolet tavoitteesta on saavutettu! En silti ihan uskalla tuudittautua tähän ja ajatella, että helppo hommahan tämä olikin, koska taas on tulossa SNY-kierroksia ja vaikka mitä ihania, vielä tuntemattomia lankaihastuksia. Tästä on kuitenkin erittäin hyvä lähteä liikkeelle!


Tähän saldoon on laskettu mukaan yhden illan pipo, Cusp-sukat, anopin Haruni sekä eräs mysteeriprojekti, josta kerron lisää myöhemmin!ostettu/saatu käytetty erotus
lähtötilanne 4777
4777
tammi 0 -411 -411
helmi

0
maalis

0
huhti

0
touko

0
kesä

0
heinä

0
elo

0
syys

0
loka

0
marras

0
joulu

0
yhteensä 4777 -411 4366

Kommentit

 1. Hieno alku! Mulla on lähtenyt just päin vastoin liikkeelle, olen reilusti plussalla... Tosin tiesinkin, että niin käy, kun lunastin joululahjaksi saadut lankakaupan lahjakortit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin tulee takuuvarmasti takapakkia vielä SNY-kierrosten ja muiden retkahdusten osalta. Tästä on kuitenkin hyvä lähteä liikkeelle! :)

   Poista
 2. Ihania neuleita täällä. Niinpä kävin ja jäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ja lämpimästi tervetuloa!

   Poista
 3. Sulla ihan hyvä alku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neulon niin ohuilla langoilla, että tämä alku on minulle loistava :)

   Poista
 4. jee, onnea miinuksista :D itelle tuli plussaa melkein 1.5 kg mut kai se tästä vähenee pikku hiljaa. onneks on viel 11 kk aikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Joo, osallistuin nyt kuitenkin taas SNY-kierrokselle, saas nähdä miten sitten käy!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit