Kuningatar Lucy -kämmekkäät

Nyt on mökkeilyt mökkeilty tämän kesän osalta! Kyllä oli ihanaa viettää kokonainen viikko maalla, ihan keskellä ei-mitään. En koko aikana liikkunut mökin pihapiirin ulkopuolelle ja teki kyllä hyvää. Siellä jos missä hermo lepäsi, välillä sateen ropinaa ja välillä linnunlaulua kuunnellen. 

Olen neuloa hurruuttanut koko alkukesän ja blogattavaa (sekä kuvattavaa) olisi vaikka kuinka paljon, mutta ei tämä koneella istuminen oikein jaksa innostaa, kun olisi niin paljon kivaa kesätekemistä! Aloitetaan nyt kuitenkin alusta, ihan ensimmäisestä esittelemättä jääneestä työstä.

Olin tämän kevään ajan salaisena neuleystävänä Anna mun neuloo -blogin Sinille. Huhtikuun pakettiin neuloin hänelle Queen Lucy's Fingerless Mitts -kämmekkäät.


Ihastuin kämmekkäiden yksinkertaisen kauniiseen pitsikuvioon helmineen. Pidän myös erityisesti siitä, kun neuleilla on jokin taustatarina - nämä todella näyttävät siltä, että Narnian tarinoissa seikkaileva Lucy voisi kuningattarena vetää nämä käsiinsä. 


Nyt jos tekisin kämmekkäät uudelleen, lisäisin sekä ranteeseen, sormiin että peukaloon muutaman kerroksen joustinneuletta. 


Toivottavasti kämmekkäät ovat tuoneet Sinille kevään mittaan iloa ja lämpöä!

Kommentit

 1. Ihanat helmikämmekkäät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin tykästyin juuri noihin helmiin :)

   Poista
 2. Kämmekkäät ovat kyllä olleet käytössä. Nuo oli keväällä semmoset, mitkä otin käyttöön, kun lähdin käymään kaupoilla. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit