#muitaihaniatalvisukat

Se taisi olla tammikuuta, kun Muita ihanian Tiina julkaisi ensimmäisen ohjepalasen muitaihaniatalvisukkiin. Ihastuin ideaan ihan heti, mutta koska neulon yleensä aina suunnilleen fingering-paksuisilla langoilla, ei kätköstäni löytynyt mitään ohjeeseen sopivaa. Muutaman päivän seurasin muiden sukkien edistymistä aina uuden ohjepalasen julkaisun jälkeen, ja lopulta tilasin muutaman kerän teetee Pallasta, että pääsin itsekin mukaan, vaikka vähän myöhässä.


Minun sukkani valmistuivat lopulta helmikuun alkupuolella, vaikka jouduin purkamaankin varren kertaalleen liian tiukkojen langanjuoksujen takia. Onneksi purin, koska ne ovat nytkin napakat (vaikkeivät olisikaan lahkeiden päällä).


Väritykseen olen hurjan tyytyväinen, näistä tuli ihanat. Jätin kärjen tarkoituksella tosi naftiksi, koska kokemus on osoittanut, että villasukilla on aina taipumus lörpähtää käytössä, vaikka ne olisivat juuri valmistuttuaan ja pingotuksen läpikäyneinä aivan sopivat.


Luulen, että näistä tulee ensi talven työpaikkalempparit ja hiihtelen näissä onnellisena menemään pitkin toimistoa. Nyt ne saavat kyllä vielä muutaman kuukauden rauhassa hilloutua villasukkalaatikossa, koska tänne on tullut kesä!

Kommentit

  1. Hei onpa kiva kun postasit näistä nyt, minähän olin jo unohtanut tän sukkamallin vaikka yhdessä vaiheessa näitä puski joka tuutista :D Näissä on kyllä raikas väriyhdistelmä, ei ihme että ovat sun uudet suosikit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No osuipa hyvään saumaan julkaisu, oli siis kerrankin jotain hyötyä saamattomuudesta kuvaamisen suhteen! :D Kiitos!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit