The Doodler

The Doodler -knit-a-longin kanssa kävi ihan samoin kuin muitaihaniatalvisukkien kanssa. Huomasin KAL:in heti lokakuussa sen alkaessa, mutta jäin tuumailemaan, ja loppujen lopuksi otin oman doodlerini puikoille vasta maaliskuussa. Lankoja valikoin pitkään ja hartaasti, ja lopulta päädyin Uncommon Threadin Everydayhin (vaalea harmaa), Handun Perussukkalankaan (tumma harmaa) ja Hedgehog Fibresin Sockiin värissä Oracle, jonka olin purkanut aiemmin tekemästäni huivista. Ja hyvä että purin, sillä tässä se tulee kyllä paljon paremmin oikeuksiinsa!


Raidoitin alkuun A-osiota niin, että harmaat olivat eri päin, mutta jonkun matkaa neulottuani jouduin toteamaan, ettei tumma harmaa tulisi riittämään (vaikka ohjeen arvion mukaan olisi pitänytkin). Purin siis koko tekeleen ja aloitin alusta vaihtaen harmaat päittäin. Silloin otti päähän, mutta lopputulokseen olen tosi tyytyväinen - jälleen siis kannatti purkaa!


Minun doodleristani tuli ihanan iso, pehmoinen ja lämmin. Siihen on ihana kääriytyä viileinä iltoina ja melkein (mutta vain melkein) jo odotan syksyä, kun voin kiepauttaa sen kaulaani nahkatakin kaveriksi.


Olen seurannut Stephen Westin tekemisiä jo pidemmän aikaa sekä Ravelryssä että Instagramissa, ja hän on ehdottomasti yksi lempisuunnittelijoistani, vaikka tämä huivi olikin hänen ohjeistaan ihka ensimmäinen työ jonka neuloin. Stephenin ohjeet ovat oivaltavia ja inspiroivia, ja hänen värien käyttönsä on upean ennakkoluulotonta ja rohkeaa. Hän myös yhdistelee onnistuneesti eri neuletekniikoita, tästäkin huivimallista löytyy mm. palmikkoa, lyhennettyjä kerroksia ja i-cordia, eli neuloessa ei todellakaan ehdi tylsistymään.


Lyhyesti sanottuna tämä on uusi lemppari ja pääsee varmasti paljon käyttöön. Värivalintoihini olen myös tosi tyytyväinen, harmaat tasapainottavat iloittelevaa Oraclea hyvin ja huivi sopii hyvin yhteen monen vaatteen kanssa. 

Kommentit

  1. Ihana huivi! En ole ikinä vielä neulonut Westin ohjeilla. Olen kyllä niitä ihastellut. Yksi syy varmaan se etten ole vielä koskaan ostanut Ravelrystä maksullista ohjetta. Mutta ehkä vielä joskus uskaltaudun :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit