3D-kirjaimet paperista

Rakastan internetiä! Eräänä päivänä surffaillessani löysin ohjeet paperisten kolmiulotteisten kirjainten tekoon. Idea oli niin kiva, että sitä piti päästä testaamaan ihan saman tien ja niin syntyi idea koristeesta perheen pienimmän sängyn yläpuolelle.


Kuvat piti myös tietysti ottaa heti kirjainten valmistuttua muutamaa tuntia myöhemmin. (Niihin saa menemään uskomattoman kauan aikaa. Ainakin jos samaan aikaan koittaa tehdä jotain muutakin. Kuten imettää, siivota tai kokata. Mutta sen verran tarkkaa taittelua ja liimailua nämä vaatii, etten välttämättä suosittele ensimmäiseksi kokeilemaan askartelua pienten lasten kanssa.) Näistä näkee harvinaisen selvästi, että ne on otettu kännykän kameralla keinovalossa. Mutta ehkä joku näkee niistä myös sen ihanan idean ja inspiroituu itse!


On ne vaan kyllä kivat!

Kommentit

 1. Onpa kivat :) Ei sulla ois linkkiä laittaa ohjeisiin..? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, senhän piti luonnollisesti tekstistä jo löytyä, mutta oli päässyt lipsahtamaan pois! Nyt se on lisätty sinne! :)

   Poista
 2. Liityin lukijaksi! Kiva blogi ja tosi hienot noi kirjaimet!! Hei, meitä voi tulla seurailemaan tutipuu2012.blogspot.fi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, tervetuloa! :) Tulen varmasti vierailulle!

   Poista
 3. Aivan ihanat kirjaimet! Kiitos linkistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ole hyvä! :) Noilta sivuilta löytyy kaikenmoista muutakin ihanaa paperiaskartelua!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit