Bling bling -sukat

Oottekos kokeilleet kuvata sukkia omissa jaloissanne? Se on kuulkaas melko haasteellista.Varsinkin, kun jaloissa pyörii kaksi karvaista ja yksi vähän vähemmän karvainen apuri. Toinen vähemmän karvainen ei vielä hyöri joukon jatkona, mutta huhuili kyllä ahkerasti huomiota itselleen.Löysin tämän langan ruokakauppareissulla. Sieltä se vain hyppäsi koriin melkein itsestään. Ajatuksena oli, että siitä syntyisi minulle jotain ihanaa. Sukkamalli on aina ihastuttavan Cookie A.:n Pointelle kirjasta Sukkia. Rakkaudella. Vielä neulomisen alkuvaiheessa ajatuksena oli tosiaan tehdä nämä omia jalkoja lämmittämään.


Mutta niin sitä vaan mieli muuttuu. Neulomisen edetessä sukat alkoivat koko ajan tuntua enemmän ja enemmän erään ystäväni omilta, enkä sitten osannut enää ajatella niitä itselleni. Tämä nimenomainen ystäväni opiskelee tällä hetkellä Sheffieldissä, ja toivoin pehmoisen ylläripaketin koto-Suomesta lämmittävän jalkojen lisäksi myös mieltä Englannin sateisen syksyn keskellä.Siellä ne nyt sitten tallustelevat Iso-Britannian maaperällä! Mielikuvissani Emmi siemailee Earl Greytä, mutustelee skonsseja ja tekee kaikkea muutakin peribrittiläistä sukat jaloissaan.


Paketti kuulemma pelasti pitkän kirjastossa vietetyn päivän jälkeisen illan, ja sen parempaa kiitosta en olisi voinut saadakaan. Kauheesti pusuja sinne meren taakse!

Kommentit

Suositut tekstit