Nukenrattaiden uusi ilme

Lasten nukkejen sateenvarjorattaat olivat nähneet jo parhaat päivänsä. Kangas oli varsinkin kulmista kulunut puhki ja rispaantunut eivätkä nuket meinanneet enää oikein pysyä kyydissä, mihin varsinkin kuopuksella meinasi palaa hihat päivittäin. Sipuliinan aloitellessa päikkäreitä minä ratkoin rattaiden vanhan kangasosan kaavoiksi ja ryhdyin hommiin.


Kangaskätköstä löytyi juuri ja juuri sopivan kokoinen pala ihanaa kissapuuvillaa. Kanttinauhat tein samasta jemmasta löytyneestä vaaleanturkoosista puuvillasta täysvinoon langansuuntaan leikkaamalla. Istuinvyön lenkit otin entisestä vyöstä.


Edellinen Pikku Myy -kuosi oli myös kiva, mutta tulihan näistä nyt ihan tosi söpöt ja raikkaat! Kyllä nyt taas kelpaa työnnellä nukkeja huoneesta toiseen. Seuraavaksi pitäisikin sitten varmaan saada myös nukeille uutta vaatetta!

Kommentit

 1. Kauniit!

  Mie en jaksanut ruveta purkaa vanhoja kankaita vaan tein kaavojen mukaan uudet kankaat sateenvarjorattaisiin, tosin onnistuivat sitten itse rattaat hajoitettua, ettei ole enää niitäkään =/. Ei ihmekään, että ei pahemmin näille tytöille hirveästi hommata juttuja :D. Brion nukenvaunutkin hajottivat ja mies korjasi perässä, mutta loppui sekin, kun siihen pisteeseen meni vaunut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mikähän siinä on, että toiset lapset tuppaavat hajottamaan ihan kaiken leikeissään? Eiköhän sekin ominaisuus kuitenkin hioudu lasten vähän kasvaessa... :)

   Poista
  2. Toivon ainakin, mutta kun osaa nuo 9+10.5 vuotiaat hajottaa.
   Tosin pienempi parivaljakko: eskarilainen ja 4-vuotias, niin niillä ei lelut kauaa ehjänä pysy.
   Vastaavat: "isi korjaa." Onhan se hyvä, että isä on kätevä käsistään ja pystyy korjailemaan, mutta kyllä nekin korjailut tulee joskus tiensä päähän :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit