Yksivuotiaan kodin juhlakakku

Perhetuttavani tahtoi juhlistaa uuden elämänvaiheen ja oman ihanan kodin 1-vuotista taipaletta ystävien kesken. Paljon on mahtunut vuoteen tapahtumia ja kaikesta on selvitty, matka jatkuu pystypäin! Kakun suhteen sain täysin vapaat kädet, mikä on aina yhtä ihanaa ja vaikeaa samaan aikaan. Ideoita olisi usein niin paljon, että meinaa iskeä valinnanvaikeus, Tähän kakkuun lähdin hakemaan tilaajan rakkautta romanttiseen tyyliin, ja tahdoin kukkarunsaudella viestittää myös eräänlaista uudelleensyntymistä ja kukkaan puhkeamista. Täytteenä oli paahtokinuski-maitosuklaamousse (resepti).


Taisin sokerimassaa värjätessä käyttää maissitärkkelystä vähän turhan runsaalla kädellä, koska massa lähti kakun päälle nostettaessa ikävästi repeytymään. Sain pahimmat kohdat kuitenkin pikeerikoristeluiden taakse piiloon. Koristeet ja kuorrute on siis sokerimassaa tai gumpastea ja pikeeriä.


Kakku valmistui vasta pimeyden jo laskeuduttua. Kuvaaminen on silloin tosi haasteellista! Tähän alimpaan kuvaan koitin muokkailla sävyt vastaamaan todellisuutta ja taisin päästä aika lähelle. 


Onnea Teijalle kaikkeen uuteen! ♥

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit