Tänään on ilon päivä!...

...julistaa eilen illalla saamassani SNY-paketissa ollut postikortti, ja oikeassa oli. Sipuliina oli innokkaana apulaisena hauskanmallista pakettia avatessa!


Ensimmäisenä vastaan tuli postikortti, kaulin ja kasa lankaa.


Ja tällainen runsaus paljastui niiden alta!


Lanka paljastui vironvillaksi,  ja sen sävy on kauniin marjainen. Ihanan rasvaisen tuntuista ja lampaalta tuoksuvaa, rouheaa lankaa!


Tällainen ompelulaatikko minulta puuttuikin, tämä pääsi heti hommiin ja sai täytettä kaikesta pikkusälästä, mitä ommellessa mahdollisesti tarvitsee: nuppineulat, hakaneulat, mittanauhat, napit, kumi- ja tarranauhat jne... Ihanan tarpeellinen miljoonalaatikko!


Paketista löytyi lisäksi pieni ompelutarvikepussi ja Novitan monikäyttöinen puikkomitta...


...patalappu, Virkkukoukkusen Mie oon nyt puikoissa -pinssi, huovutettu rannekoru (kerrankin pienentämättä sopiva ranteeseeni, joka on kapea kuin naru) ja postikortti...


...sekä leivontapuuhiin kaulin (juuri tällaista välikokoa minulta ei vielä löytynytkään!), piparimuotti ja piparkakkumaustetta. Piparihommat alkavatkin olla ajankohtaisia. Ai joo ja tuolla vielä vilahtavat nuo Own Design -nauhat kaulimen vieressä, ne jäivät näköjään vähän huonosti kuvatuiksi.


Ihana, hurjan runsas ja ajatuksella koottu paketti, kiitos taas SNY:lleni - eikä haitannut parin päivän myöhästyminen ollenkaan!

PS. Tämä on muuten postaus numero 222! Huh!

Kommentit

 1. Ihanan paketin olet Jutta saanut =)
  Tuo laatikko on aikas ihana ja rannekoru =) Sain itse myös jollain kierroksella kauniin kukkalaatikon jossa nyt kaikki tarpeellinen neulontahärpäke =)

  VastaaPoista
 2. Ihanan runsas ja ajatusta kokoamiseen käytetty

  VastaaPoista
 3. Ihana paketti! Mäki ottaisin tuommosen ompelutarvikeboxin... Niitten kaikkien vanhojen kaveriksi ��

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit