Arvontapalkinto: Marraskuu-sukat

Kevätarvontani toinen voitto meni Aniille, ja hän valitsi Niina Laitisen malleista itselleen November Socksin keltaisessa värissä. Sukat valmistuivat muutamassa illassa ja viime perjantaina sain ne postiin. Eilen illalla tuli tieto, että pikku paketti oli saapunut perille!


Tässä poseeraan itse villasukat jalassa. Minulle sukat olivat himpun verran isot, vaikka ne olivat sukkahousujen päällä, eli saajalle toivottavasti juuri sopivat. Siltä ainakin näytti Instagramissa!


Minusta sukkien malli on yksinkertaisuudessaan huikean kaunis. Marraskuu on muutenkin sydäntäni lähellä, sillä silloin on Huitulan syntymäpäivä. Ja olipa muuten kiva neuloa taas välillä paksumpaa lankaa, kun työn etenemisen näki niin nopeasti! Yleensä neulon ohuilla langoilla ja niitä työstäessä tuntuu välillä, ettei neule edisty ollenkaan eikä valmistu ikinä.


Huomasinpa muuten juuri Posti-sovellustani tarkistaessa, että myös arvonnan ensimmäinen palkinto eli lankapaketti on noudettu tänä aamuna. Toivottavasti molemmista palkinnoista on saajilleen paljon iloa!


Täällä Helsingissä kesä kurkkii jo ihan nurkan takana. Tänä aamuna levittelin ruohonsiemeniä pihalle pelkkä toppi päällä, eikä tullut yhtään vilu. Kukkapenkissäkin näkyy jo parit ensimmäiset pienet sirkkalehdet (joiden kovasti toivon olevan niitä istuttamiani auringonkukkia, eikä mitään rikkaruohoja). Grillikausikin on korkattu, ja mikään ei kyllä maistu niin kesältä kuin grilliruoka - tänä vuonna ihan ekaa kertaa omalta pihalta! 

Kommentit

 1. Kauniit! :) Olen itsekin viime aikoina katsellut näitä kaikkia kuukausisukkia miettien, että pitäisi ottaa jotkut niistä puikoille, mutta kun keskeneräisiä projekteja on jo ihan liikaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No, ne ohjeet eivät onneksi (toivottavasti) katoa mihinkään :) Nämä oli kyllä nopsat neuloa, että jos ahdistaa keskeneräisten kasa niin menevät välipalana ;)

   Poista
  2. Oon päättänyt tikuttavani eka kettukarkkisukat itelleni valmiiksi, ennen kuin aloitan yhtään mitään projekteja. Silti päivittäin meinaan aloittaa jotain :D Onneks puikkoja on kuitenkin rajallinen määrä!

   Poista
  3. Tiedän tunteen! Olen itse joutunut rajoittamaan itseäni yhteen ja ihan max. kahteen työhön kerrallaan. Muuten ahdistun! :D

   Poista
 2. Kiitos vielä tätäkin kautta! Sukat olivat aivan täydelliset niin kooltaan, väriltään kuin malliltaan ja käsialasikin on ihanan tasaista :) upeat sukat ja ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, ja kiitos, ihana kuulla! ♥♥♥

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit