Puuterilunta

Sain huhtikuun SNY-paketissa pari kerää ihanaa Drops Baby Alpaca Silkiä. Otin langan pari viikkoa myöhemmin puikoille löydettyäni kauniin pipo-ohjeen. Pipoprojekti jäi muutamaksi päiväksi tauolle, kun otin työn alle arvontapalkintosukat. Pipon sitten valmistuttua huutelin Instagramissa neuvoja: millainen tupsu pipolle? Paria päivää myöhemmin kävin ystäväni kanssa Lankamaailmassa. Sieltä sattui löytymään täydellisen värisiä tekoturkistupsuja ja päätös oli tehty.


En tiedä oliko vika ohjeessa vai tekijässä, mutta tästä tuli aika iso Sipuliinalle. No, parempi kai näin päin, menee pitkään käytössä! Ja hyvin mahtuu ponnarikin alle, kuten kuvasta näkyy - näyttää siltä ettei Sipuliinalla olisi hiuksia ollenkaan!


Palmikoita mallissa on niin paljon, että pahimmilla kiertokerroksilla meinasi iholle välillä hiipiä pieni epätoivon tunne. Se kuitenkin katosi aina seuraavilla kerroksilla. Ja tulihan tästä lopputuloksesta ihan hurjan kaunis, kyllä kannatti ähertää! Näin pieniä palmikoita en alkanut sähläämään palmikkopuikon kanssa, pudottelin ja siirtelin vaan silmukoita puikolta toiselle.


Pipokelit ovat onneksi tältä keväältä ohitse ja tämä pipo siirtyikin jo laatikkoon odottamaan syksyä. Kulukoon sen käyttöönottoon mahdollisimman pitkä aika! Nyt nautitaan kesästä ja lämpöisistä päivistä!

Kommentit

Suositut tekstit