Meridan uudet vaatteet

Tyttäreni sai viime vuonna syntymäpäivälahjaksi Disney Animators' Collectioniin kuuluvan Merida-nuken. (Jos joku ei ole nähnyt Urhea-leffaa, suosittelen aivan ehdottomasti! Merida on ihanan erilainen prinsessaroolimalli pienille ja isommillekin tytöille.) Suunnittelin jo silloin (lähes vuosi sitten...) tekeväni nukelle kaikenlaisia ihania vaatteita. No, nyt vihdoin sain aikaiseksi! Mekkotehdas-blogin nukenvaatteet-tagin alta löysin kaavat söpöön kesämekkoon.


Jostain toisesta blogista (anteeksi, en muista yhtään mistä! Etsin näitä silloin pitkin Pinterestiä ja Googlea enkä tajunnut laittaa osoitteita ylös! Hihkaise, jos tunnistat omasi) löytyneillä kaavoilla ompelin Meridalle myös takin.


Hupun piti olla niin iso, että se olisi mahtunut nuken päähän, mutta eipä kyllä sovi ainakaan Meridalle. En sitten tiedä onko tällä isompi pää kuin muilla, mutta huppu ei mahdu päähän vaikka kuinka vetää tukkaa pois tieltä. Ihan hauskan näköinen se silti on.


Instagramia seuranneet näkivätkin jo ensimmäisen leggings-kokeiluni surkuhupaisat tulokset! Niiden kaava vaatii vielä vähän kehittelyä. Olisi hauska tehdä myös jotkut rennot pussimaiset kesäpöksyt ja niiden kaveriksi paita. Jotkut villasukatkin olisi kiva neuloa. Ja ehkä myssy...

Kommentit

  1. Ihana mekko! Kiitos vinkistä, kävin tulostamassa kaavan, jospa saisin ommeltua Bellelle myös mekon joku päivä... Täällä samaten on suunniteltu jo pitkään... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä! Hyvin suunniteltuhan on puoliksi tehty, eikös se niin ollut? ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit