SNY:n juhlapaketti

Toukokuun SNY-paketin saapumisesta kertova lipare oli toissapäivänä ilmestynyt postilaatikkoon ja lähdin noutamaan paketin samoin tein. Tällä kertaa salainen ystäväni oli muistanut lapsiani niin ihanasti, että ihan sydämessä läikähti kun pakettia tutkin! Toukokuun paketin teema oli "juhlakausi lähestyy" ja tätä parini oli ajatellut neuloessaan Sipuliinalle ihanan mandariininoranssin tunikan. Tunika on vielä hippasen leveä, mutta meneepähän ainakin pitkään käytössä! Tunika pääsi heti mekkorekkiin kavereiden seuraan roikkumaan.


Tunikan hihoissa on kaunis pitsikuvio.


Ystäväni oli myös virkannut hauskat pienet pussukat molemmille lapsille. Niissä oli sisällä ensimmäisessä kuvassa näkyvät muumitikkarit, jotka Huitula ja Sipuliina nautiskelivat ruoan jälkeen jälkkäriksi. Pussukat pääsivät heti leikkeihin mukaan.


Ja olihan siellä paketissa minullekin jotain, ja varsinainen herkku olikin! Vyyhti Manos del Uruguayn merino-silkkilankaa värissä Candy Floss, joka vei ajatukseni suoraan lapsuuden kiskareissuihin, kun ostettiin viidelläkymmennellä pennillä noita ja markalla noita - tämä on ihan valkosuklaahiirien värinen! Vai possujakohan ne olivat... Joka tapauksessa, jotain juuri tällaisia vaaleanpuna-valkoisia valkosuklaanameja olen lapsena rakastanut!


Laadunvalvonnan karvainen jaosto kävi myös tarkastamassa paketin sisällön

Kaunis kiitos sinulle salainen neuleystävä! Pienellä haikeudella mennään kohti kesäkuuta ja viimeistä pakettia...

Kommentit

  1. siis wau, minkä paketin olet saanut! Todella kaunis tunika!

    VastaaPoista
  2. No nyt on SNY:si TODELLA panostanut! Mahtava paketti, kaunis tunika ja kivat pussukat. Tässä paketissa ei ole aikaa eikä rahaa säästelty. Ihana kokonaisuus!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit