Brookies

Nyt ollaan taas sen äärellä, mitä leivonnassa (ja ylipäätään elämässä) ehkä eniten rakastan: uuden löytäminen yllättävistä paikoista. Kun yhdistää kaksi täydellistä tuotetta, lopputulos ei voi olla muuta kuin aivan mahtava! Tämä menee samaan överisarjaan Chocolate Chip Cookie Pien kanssa ja saa aivan rauhassa mennäkin. Brookie on brownien ja cookien täydellinen rakkauslapsi.Reseptin bongasin Unelmaa leipomassa -blogista ja olin välittömästi myyty. Ensimmäiset eivät jostain syystä tahtonut millään kypsyä, vaan jäi aivan raa'aksi ja valuvaksi pohjasta ja keskeltä, vaikka kuinka pidensin paistoaikaa ja nostin uunin lämpöä. Seuraavan satsin paistoin leveämmässä vuoassa ja vähän kovemmalla lämmöllä, ja johan alkoi lyyti kirjoittaa! Näissä ei keksien ja suklaaleivoksen väriero näy päälle yhtä selvästi kuin Hannan omissa, mutta leikatessa rajat erottuvat. Ja oli nämä kyllä niiiiin hyviä, että jäävät vakiorepertuaariin. Nam!


Laaduntarkkailijat Lulu ja Vilijonkka

Kommentit

  1. Mä en niin suklaan ystävä ole, mutta näyttää just sellaselta kivalta tarjottavalta juhlissa tms! :) Ja tuo kissa... näyttää ihan meidän Pörröltä, sillä kun on myös tapana tulla tarkkailemaan laatua vastaavissa tilanteissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä oli ihan parhaita kahvihetkeen ystävän kanssa :) Lulu on kyllä yliseurallinen, tunkee aina kaikkien vieraiden syliin!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit