SNY:n muistiainen ja vanhat tuubit

Nämä silmukkamerkit tupsahtivat ylläripostina jo pari viikkoa sitten, mutta ehtivät jo kertaalleen kadota Huitulan toimesta ja nyt taas onneksi uudestaan löytyä siivouspäivän yhteydessä! Anteeksi SNY:ni, että tämä venähti näin pitkälle. Merkit ovat tosi söpöt ja mieluisat, kiitos kovasti Myös e-kortti tuli perille ja ilahdutti päivääni!


Postailuinto on muutenkin ollut pari viikkoa kateissa neulomisinnon myötä. Tai siis intoa ja halua neuloa löytyy kyllä, mutta neulominen takkuaa. Tajusin, etten ole saanut tämän vuoden puolella yhtäkään neuletyötä valmiiksi! Tämän oivalluksen myötä ja neuleähkyyn tuskaantuneena päädyin purkamaan kaikki kesken olevat työt ja aloitin puhtaalta pöydältä. Ensimmäisenä puikoille pääsi ensimmäisessä SNY-paketissani saama Cascade Heritage ja Cookie A:n Twisted Flower. Ensimmäinen sukka valmistui eilen ja toisen aloitin tänä aamuna, ja nyt tekeminen tuntuu kulkevan helposti kuin hengitys!

Koska ei ole uusia esiteltäviä töitä, näytetään sitten vanhoja. Tein siskolleni ja siskontyttärelleni mätsäävät tuubihuivit. Viivin huivin aloitin ja sain itse asiassa päättelyitä vaille valmiiksi jo kesäkuussa sairaalassa Sipuliinan syntymää odotellessani, mutta sain sen pääteltyä vasta syksymmällä ja samaan syssyyn rykäisin valmiiksi myös siskoni tuubin. Huiveille on tullut käyttöä vasta nyt keväämmällä ja siksi kuvailutkin siirtyivät näin pitkälle. Kuvista kiitokset Heidille miehineen!


Huivin malli on Kerän blogista Yhden illan tuubihuivi ja lanka ihana Debbie Blissin Paloma. Samalla ohjeella neuloin myös itselleni huivin vuosi sitten. Viivin huivista tein muutaman mallikerran kapeamman ja vähän lyhyemmän.

Meillä taitaa siskoni kanssa olla sukuvikana kameran edessä lukkoon meneminen ja yliposeeraaminen. Kumpikaan meistä ei osaa olla kuvissa luonnollisesti. Ellei siskoni tapauksessa kuvaaja satu olemaan hänen aviomiehensä. Silloin käy näin!

Kommentit

 1. Kivoja silmukkamerkkejä ja kauniita töitä.
  Itsekään en tykkää olla kuvattavana xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin inhottavaa! :D Mutta silmukkamerkit ovat tosiaan tosi söpöt :)

   Poista
 2. Silmukkamerkit ovat niin kauniit, että voit varmasti keksiä niille monta hyvää käyttöä jo kokonsakin puolesta. Kaunis on korttikin niiden alla. Kivat huivit!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit