Pellavainen raitapaita

Sain Instagramin puolella jo pariin kertaan vilahdelleen pellavaraitapaidan viimein valmiiksi pari viikkoa sitten. Paidan neulominen kesti vähän yli kaksi kuukautta lähinnä siksi, että pelkän sileän neulominen on minusta niin toivottoman tylsää! Tämäkin ehti lojua aina useita päiviä ja jopa viikkoja kerrallaan ilman että neuloin riviäkään, koska tekeminen ei vaan inspiroinut. Värit ovat ihanat, malli on ihana ja langat ovat ihanat - mutta se sileän neulominen... 


Sitten tein itseni kanssa diilin, etten saa aloittaa mitään uutta, edes Persian Dreamsin palaa. Se päätös auttoi rykäisemään paidan muutaman viimeisen raidan ja päättelyt yhdessä illassa.


Ja hyvä että auttoi, koska tulihan tästä aivan ihana! Oikeasti ohjeella on tarkoitus neuloa mekko, mutta parilla helpolla muutoksella siitä tuli kaunis, istuva t-paita.


Sitten vaan kävikin niin, että neuleen valmistuttua alkoi sataa. Ja satoikin sitten tämän pari viikkoa putkeen. Jos ei satanut, niin sitten oli pilvistä. Jos paistoi aurinko, ei varmasti satuttu olemaan kotona. Ja viimein eilen huomasin, että parvekkeelle osuu hauska valo. Hyökkäsin saman tien kuvaushommiin.Langat sain kevään SNY-kierroksen toukokuun paketissa, mutta jouduin kyllä ostamaan itse pari kerää lisää. Taitaa jäädä tämä kesäraita odottelemaan ensi kesän helteitä...

Kommentit

 1. Oi ihanat värit!! ja kaunis malli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen samaa mieltä! :)

   Poista
  2. Kaunis on :) malli on tosi kivan yksinkertainen vaikkakaan tuo aina oikeaa ei siule mieleinen :D jokos tänää oli päällä kun lämmintä? :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit