Värihaaste 4+5/6: musta ja valkoinen + ruskea ja harmaa

Tiedättekö sen fiiliksen, kun parin päivän pituiseksi tarkoitettu pieni tauko venyy - ja venyy - ja venyy... Lopulta ei tiedä itsekään, miksi kynnys kirjoittamiseen on kasvanut niin suureksi. Nyt sain viimein tunteesta niskalenkin ja päätin kertaheitolla yhdistää kaksi osaa lankavärihaasteesta.

Ensimmäisenä vuorossa mustat ja valkoiset, joita ei paljoa löytynytkään. Valkoista kätkössäni ei ole yhtään (lukuunottamatta Persian Dreams -peittoon varattuja keriä)!
Linkit vievät joko valmistajan sivuille tai kauppaan, josta itse ostin langan. Osaa väreistä ei ole enää saatavilla.Harmaita ja ruskeita sävyjä löytyykin sitten vähän enemmän.


Ihastuin tähän ohueen paljettilankaan niiden vasta ilmestyttyä kauppoihin ja hamstrasin sitä useamman kerän siinä pelossa, että keksiessäni sille käyttötarkoituksen sitä ei olisikaan enää saatavilla. Tämän viikonlopun mökkireissulla pääsin ensimmäistä kertaa ihastelemaan tästä langasta tekemiäni sukkia ystäväni jaloissa. Voi että tuli hyvä mieli, kun näin sukkien päässeen ihan oikeasti käyttöön!
1. Novita: Säde, 440
2. Drops: Baby Merino, 17 beige
3. Drops: Merino Extra Fine, 08 vaalea beige
4. Ethereal Fibers: Cosmic Sock, Queen of Mullet Tasking (en kestä näitä värien nimiä, hillittömiä!)

Kommentit

  1. Oon tuota Sädettä joskus hanrkinnut, kun halusin vähän blingiä, muttamutta... Jotenkin se on jäänyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä tykkäsin siitä kovasti! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit