Unelmapeitto - osa 1

Kesähelteet tuntuvat hiljentäneen useammankin blogin, niin myös tämän. Pelkkä ajatus kuvien siirtämisestä kamerasta koneelle tai hiostavassa tietokonetuolissa istumisesta saa hikikarpalot pyörteilemään otsalla. Kuumuuden lisäksi hiljaisuudelle löytyy myös toinen syy.

Reilu kuukausi takaperin ihastuin.

Ihastukseni minulle esitteli Lankatarinan Mari.

Tämä oli rakkautta ensi silmäyksellä. Yritin keskittyä muihin asioihin, mutta en saanut mitään tehdyksi; päässä pyöri vain se yksi ja ainoa.

Viimein annoin periksi, luovutin ihastukselleni pikkusormeni ja sitten se olikin menoa kovalla rytinällä.

Puhun tietenkin Persian Dreams -peitosta.


Paloja on nyt valmiina kolme, ja 21 olisi vielä neulottavana. Elämme nyt kuherruskuukauttamme, toisistamme nauttien. Tekeminen ja yhdessäoleminen tuntuu helpolta ja vaivattomalta. Ei malttaisi pitää näppejä erossa toisistaan. Koko ajan odottaa, mitä seuraavaksi tulee.


Tiedän, että jossain vaiheessa tulee taas kyllästyminen, ja pitää saada tehdä jotain muuta. Mutta meillä ei ole mihinkään kiire, tätä tehdään pitkään ja hartaudella. Tämä on rakkauspeitto, rakkaudesta ja rakkaudella tehty, ihanan pehmoisista bambu- ja puuvillalangoista. Ja tästä tulee ihana.


PS. Uusia lukijoita on jälleen tupsahdellut - tervetuloa, ihanaa kun tulitte!

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Saman efektin sai mussa aikaan, kun näin tämän ekan kerran! :)

   Poista
 2. Voi miten kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tässä peitossa on kyllä harvinaisen kaunis värimaailma ja kuviot! :)

   Poista
 3. Oi, miten nätti peiton alku!

  VastaaPoista
 4. Mä oon miettinytkin Instagramin puolella, että mitä ihmettä nää on, mutta nyt selvis :) Huikean hieno tulee.. :) Näyttää jo nyt ihanalta :) Minkä kokoisia nää palat on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos! :D Mä oon lahjakkaasti hävittänyt kaikki mun mittanauhat, mutta mutulta heittäisin että n. 35 cm. Tuon Persian Dreams -linkin takaa löytyy kuva peitosta harteille kiedottuna, aikamoisen iso siitä tulee :)

   Poista
 5. Eikäää apua miten kivoilta noi palat näyttää, ihana värit ja kuviot. Mäki haluun tollasen peiton! Vähän tosta tulee upea sit kun se on kokonaan valmis, kun jo pelkästään muutama palanen näyttää noin ihanalta. Voi että! Ja onpa muuten kiva uusi banneri täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista, mun on pakko olla ihan samaa mieltä peitosta! :)

   Poista
 6. Magee peitto tulossa!

  VastaaPoista
 7. Nää on iha uskomattoman nättejä nää palat :O En malta oottaa miltä kokonaine peitto näyttää!

  VastaaPoista
 8. Alku peitolle jo noin upea, valmiina täydellinen!!! kuvaa odotellessa =) kävinkin jo kurkkimassa ohjetta mutta pitää ekana saada keskeneräinen työ päätökseen ettei jää puolitiehen =D jotain sentää näillä helteilläkin saanut aikaiseksi kun istuu tuulettimien läheisyydessä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista, itsekin ihastuin malliin tosi kovasti! :) Mullakin on tällä hetkellä nyt kolme neuletyötä kesken, muun muassa se pellavapaita joka on ihan jämähtänyt paikoilleen. Ja enkös mennyt pari päivää sitten aloittamaan vauvataulun ristipistoilla, mitä ei olekaan tullut tehtyä vuosikausiin :D No, pitäähän sitä ihmisellä olla puuhaa...

   Poista
 9. Ihan mahtava, todellinen unelma!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit