Ilahduttelua

Jonkin aikaa takaperin sain Helyes-blogista ihanan haasteen. Heidin ilahdutuspaketti tuli perille jo pari viikkoa sitten, mutta luulin tohinoissani pakanneeni sen johonkin muuttolaatikoista ja ajattelin kuvailevani paketin sitten muuton jälkeen. No enpäs sitten ollutkaan, vaan kirje löytyi laatikon perältä. Sisältö oli ihastuttava!


Kortin ja lakun lisäksi ilahdutuspaketista löytyi suloisia ja aina niin tarpeellisia pieniä silmukkamerkkejä...


...sekä kaunis avaimenperä, joka pääsi nyt heti avaimiini roikkumaan.


Kiitos Heidi ihanasta paketista, joka tosiaan kyllä ilahdutti, juuri kuten haasteen tarkoituskin oli! 2/3 omista paketeistani lähti liikkeelle perjantaina, eli Sini ja Mari voivat odotella postia saapuvaksi ihan lähipäivinä!

Kommentit

 1. Hei!
  Viimeinkin voit alkaa odotella Sny-pakettiasi! Tänään lähti tulemaan. Valitettavasti jouduin nyt laittamaan postin kautta, mutta ensi kerralla pistän smart postilla. Jouduin purkamaan kutomaani pariinkin kertaan, uusi juttu tuo malli minulle. Mutta valmistuipa lopulta. Nyt jään jännäämään tykkäätköhän paketista.
  Terkuin: Sny: si

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa! :) Itse asiassa on kiva, ettei paketti tullut pahempien muuttorytäköiden keskelle, nyt pahimman laannuttua ehdin keskittyä sisältöönkin paremmin. Nyt vaan koitan malttaa odotella!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit