Lankalaihis 2015: 3/12

Kuluvaa vuotta ja samoin tämän vuoden lankalaihista on takana jo neljäsosa! Kuten viime kuussa ennustin, maaliskuun miinussaldo ei ole kummoinen, mutta ainakin minut tulos yllätti silti positiivisesti, sillä kokonaisplussat jäivät alle puoleen kiloon vaikka ensimmäinen SNY-paketti oli lankakeriä pullollaan. Alkukuusta sorruin myös itse ostamaan yhden vyyhdin (vuoden ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa!), mutta KATSOKAA NYT MITEN KAUNIS SE ON!

Vivid Yarn Studio - Retro Daisy

Vastapainoksi olen kuitenkin ollut melkoisen tuottoisa, vaikka muuttaminen tosiaan neulomisaikaa ja -energiaa melko lailla veikin. Tein parit tiskirätit, siskontytölle sukat, itselleni kämmekkäät ja tänä aamuna päättelin toukokuisiin häihin asusteeksi tekemäni huivin viimeiset silmukat. Linkittömistä töistä tulee postaukset, kunhan saan kuvat otettua.

Seuraavaksi otan työn alle kaitaliinan tädilleni. Se ei tosin heilauta lankalaihista mihinkään suuntaan, koska langat on hän ostanut ja yritän käyttää liinaan kaiken. Sen jälkeen palaankin taas oman lankajemmani kimppuun ja koitan ahkeroida kunnolla, jotta vuoden lopussa olisin tavoitteessani eli alle neljässä kilossa!

Selkeytin myös laihistelutaulukkoani hieman. Nyt siitä puuttuu lähtötilanne (4777 g) sekä tämänhetkinen tilanne (4500 g), mutta mielestäni sitä on kuitenkin selkeämpi lukea näin.

Puhtain ja puhkuvin purjein huhtikuuta kohden! Tsemppiä kaikille lankavaraston laihduttajille!ostettu/saatu käytetty erotus
tammi 0 -411 -411
helmi 0 -334 -334
maalis 650 -182 468
huhti

0
touko

0
kesä

0
heinä

0
elo

0
syys

0
loka

0
marras

0
joulu

0
yhteensä 650 -927 -277

Kommentit

 1. Ihanat värit tossa langassa! Mitä se on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No senhän mä unohdin tekstissä mainita, eli Vivid Yarn Studio (https://www.etsy.com/shop/aVividYarnStudio) ja väri on Retro Daisy! Linkki lisätty myös kuvatekstiin! :)

   Poista
  2. Mitä ihanuuksia! Tää ei tiedä hyvää. :D

   Poista
  3. Tiedän fiiliksen...! :'D

   Poista
 2. Törkeen hianon väristä lankaa, iiiks!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit