torstai 21. helmikuuta 2013

Lötkiskakku

Muistutukseksi siitä, ettei kaikki meidänkään kakut ole aina kovin suunniteltuja ja hiottuja. Todisteena tämä anopin tammikuinen synttärikakku. Toisinaan kermavaahto levitetään lusikalla, kakun päälle kasataan kaapista sattumalta löytyneitä säilykepersikoita ja koko komeus kruunataan vähän sinne päin menneellä suklaaspritsauksella.


Täytteenä itse keitetystä vaniljakreemistä tehty diplomaattikreemi (puolet vaniljakreemiä, puolet kermavaahtoa) ja säilykemandariineja, ja oli kuulkaas hyvää!

2 kommenttia:

  1. Oih nam, diplomaattikreemi on niiin hyvää :-) Ja muutenkin lähiaikoina on tehnyt kamalasti mieli jotain täytekakkua, en edes muista milloin olisin viimeksi sellaista syönyt. Ehkä mun täytyy tehdä viikonloppuna joku minikakku jos olo tästä vähän paranee :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä, varsinkin tällä mun ihan maailman parhaalla vaniljakreemiohjeella! Me syödään tänään nuorimman veljeni synttäritäykkäriä tällä samalla täytteellä :) suosittelen minikakun tekemistä, eiköhän sillä olo kohene!

      Poista