maanantai 2. joulukuuta 2013

Jouluisia washi-juttuja

Ihan ekana: tänne on tupsahtanut monta uutta lukijaa, iiks, ihanaa kun löysitte ja oikein lämpimästi tervetuloa messiin! Lentopusu just sulle!

○○○

Joulukuun ensimmäisenä päivänä keittiöön ilmestyi joulukuusi!
Idea oli täältä, mutta toteutuksesta tuli ihan omannäköinen. Idean äitiin yhdyn täysin kuvauskohteen haastavuudessa! Teipit löysin sattumalta Claes Ohlsonilta ja pallot sekä viirit leikkelin kätköistä löytyneistä origami-papereista.

No sitten tänään kolmantena joulukuuta piti saada jotain muutakin jouluista. Olohuoneen seinälle teippailin poron. (Muokattu aamulla 3.12.: Siis mitähän ihmettä mun päässä on liikkunut eilen tätä tekstiä kirjoittaessa?! Ihan tosissani luulin että silloin oli jo 3. päivä... Aivot ovat ilmeisesti jo joululomalla...)

Lulu ei ole ihan vakuuttunut.

Talvivalo ja kännykkäkamera, jaadilaadilaa...

Ehdin tässä jo pohtia, että jos teippi-innostus jatkuisi tähän tahtiin, jouluun mennessä meillä olisi 12 erilaista jouluteippausta ympäri kämppää. Voin kertoa, ettei jatku. Poro ei oikein jaksa roikkua seinällä vaan yrittää sinnikkäästi lähestyä lattiaa, ja into teippailla enemmän lopahti siihen. Paperiaskarteluun nämä Clasun teipit ovat varmasti ihan hyviä, mutta tähän hommaan en voi niitä suositella.

4 kommenttia:

 1. Paljonko näillä Claes Ohlsonin söpöillä teipeillä oli hintaa? :----)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä oli kolme yhdessä paketissa, jos en ihan väärin muistele niin peräti neljä euroa ne taisivat kustantaa. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Teipeillä on tosi kätevä tehdä nopeita ja omannäköisiä koristeluja!

   Poista